Meniu

Valve a confirmat investitiile in curs de desfasurare pe Linux si SteamOS

Valve a spus ca sectiunea Steam Machines a fost dezactivata din navigarea Steam Store in urma mentenantei periodice, dar pagina este inca disponibila aici  pentru cei care doresc sa achizitioneze o consola de jocuri cu SteamOS - GNU / Linux bazat pe Debian de la Debian pentru Steam Machines.

Traficul slab din aceasta sectiune a siteului are legatura cu eliminarea sectiunii Steam Machines din bara principala de navigare a magazinului Steam Store precum si din cauza vanzarilor slabe.

"While it's true Steam Machines aren't exactly flying off the shelves, our reasons for striving towards a competitive and open gaming platform haven't significantly changed. We're still working hard on making Linux operating systems a great place for gaming and applications. We think it will ultimately result in a better experience for developers and customers alike, including those not on Steam. , "a declarat dezvoltatorul Valve Pierre-Loup Griffais.
Valve a confirmat investitiile in curs de desfasurare in ceea ce priveste transformarea API-ului Vulkan pe platforme Linux.

Ei au lansat recent Steam Shader Pre-Caching, care permite utilizatorilor sa sara peste compilatia shader pentru jocurile bazate pe Vulkan pentru a imbunatati timpul initial de incarcare a jocului.

FlorinM

Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
  • | 2708 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign