Meniu

Samsung anunta Ubuntu Linux pe DeX - beta incepand cu 12 noiembrie

Samsung Developer Conference , a avut loc în aceasta saptamâna în San Francisco. Una dintre tehnologiile showcased, în urma demo-ului initial din 2017, este Linux pe Samsung DeX. Samsung DeX , lansat anul trecut, permite utilizatorilor dispozitivelor Samsung Galaxy sa se bucure de aplicatii pe un ecran mai mare pentru o experienta de vizionare mai buna, indiferent daca vizioneaza de filme, jocuri sau doar navigeaza pe web.

În acest an, Samsung anunta lansarea beta Linux pe DeX ce ajuta dezvoltatorii sa construiasca aplicatii într-un mediu de dezvoltare Linux, prin conectarea dispozitivului lor Galaxy la un ecran mai mare pentru o experienta de tip PC.

Ubuntu este de distributie Linux ce va fi compatibila/portata pentru Samsung DeX. Samsung si Canonical au lucrat împreuna la o versiune modificata a Ubuntu 16.04 pentru a oferi cea mai buna experienta pentru dezvoltatori.

Utilizand o tableta Galaxy si Ubuntu 16.04, aceasta ofera suficient spatiu de ecran pentru a elimina necesitatea unui al doilea ecran.

Linux pe DeX va fi disponibil ca un beta privat începând cu 12 noiembrie. Utilizatorii care sunt interesati de aderarea la programul beta se pot înregistra aici incepand cu data de 07 noiembrie. Versiunea beta privata este disponibila numai pentru utilizatorii de Samsung Galaxy Note9 si Galaxy TabS4 si ruleaza Android Oreo +.

Source: samsung.com

#Samy

M-am dat cu #anagramatii!
  • | 16 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign