Meniu

Kasa Smart WiFi Plug de la TP-Link functioneaza cu Amazon Alexa si Google Home

Una dintre cele mai bune modalitati de a introduce automatizarea în ecosistemul Google Home este sub forma de prize inteligente. Din fericire, TP-Link Kasa inteligent Plug se incadreaza perfect in ecosistemul Google Home .

Priza TP-Link Kasa nu are nimic special, dar vine o estetica curata, un pic supradimensionata. Nu exista nici o alta alternativa la culoarea alba în cazul în care va intereseaza acest aspect.

Exista doua butoane, unul fiind un buton de resetare iar celalalt fiind pur si simplu un buton pornit/oprit cu un indicator de stare. La fel ca becuri inteligente, priza este integrata si comandata cu aplicatia de control.

Pentru a putea folosi priza inteligenta TP-Link va trebui sa descarcati aplicatia gratuita Kasa din Google Magazin Play. Dupa ce ati facut acest lucru, va trebui sa creati un cont pentru a va conecta, apoi conectati dispozitivul la reteaua Wi-Fi. LED-ul Wi-Fi va fi de culoare verde cand este conectat in mod corespunzator. Puteti personaliza numele prizei inteligente pentru o identificarea usoara.

Pentru a activa controlul prin Google Assistent, va trebui sa mergeti la aplicatia Google Home si adaugati asocierea cu TP-Link.

Modul Away este fara îndoiala unul dintre cele mai bune caracteristici, fiind capabil de a gestiona electrocasnice/becuri non-inteligente pentru cei care doresc sa gestioneze toate aspectele legate de casa lor, inteligent.

Compatibilitate - functioneaza cu Amazon Alexa (Echo si Echo Dot), Asistentul Google pentru control vocal si IFTTT
Nu este necesar un hub - functioneaza cu orice router Wi-Fi, fara a fi nevoie de un hub separat sau abonament platit
Acces de la distanta - aveti acces Wi-Fi la dispozitivele conectate la priza inteligenta, utilizând aplicatia gratuita Kasa pe smartphone (Android 4.1+ / iOS 8+)
Programare - programare priza inteligenta pentru on/off dupa nevoi
Away mode - oprireste/porneste la momente diferite pentru a da impresia ca cineva este acasa

Source: tp-link.com

@Mihai

Pasionat de tehnologie si stiinta ...
  • | 125 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign