Sistemul de operare Aurora fost Sailfish Mobile OS RUS pe websiteul de prezentare omprussia.ru este prezentat ca un:

În sistemul de operare Aurora (anterior Sailfish Mobile OS RUS), respectul pentru datele si sarcinile dvs. este primordial. Însotirea sonora, tactila si vizuala raspunde politicos la actiunile tale, ramânând in fundal. Interesele comerciale si strategice ale companiei de dezvoltare, de exemplu, colectarea de date cu caracter personal pentru publicitate, sunt excluse din ecuatie......

Comparativ cu alte sisteme de operare, sistemul de operare Aurora consuma mai putina energie in modurile de operare tipice.

Sistemul de operare se bazeaza pe nucleul Linux si tehnologiile open source. Arhitectura sistemului va permite sa controlati complet procesarea datelor de pe dispozitiv si sa va asigurati ca altcineva nu il foloseste.

MIG C55

Furnizorul rus de solutii industriale de inalta tehnologie a introdus un nou smartphone pe sistemul de operare intern. Dispozitivele noi sunt deja disponibile pentru comanda pe site-ul web al producatorului.

Smartphone-ul industrial MIG C55 va rula sistemul de operare mobil Aurora. Acest lucru a fost anuntat de dezvoltatorii acestor solutii - Mobile Inform Group si compania „Open Mobile Platform”. Dispozitivele noi sunt deja disponibile pentru comanda.

MIG C55 este un smartphone robust pentru uz corporativ bazat pe sistemul de operare rus Aurora.

Versatil si, prin urmare, excelent pentru automatizarea oricarui angajat mobil. Carcasa robusta, rezistenta la praf si umiditate garanteaza performanta dispozitivului in conditii dure (inghet si caldura, zapada si ploaie, soc termic pâna la 100 ° C, incaperi prafuite). MIG C55 rezista la manipulare casual: agitare, lovire, cadere.

Arhitectura dispozitivului faciliteaza suplimentarea unui smartphone cu o serie de functii: un scaner cu coduri de bare 2D, RFID, un DVR, sisteme optice si telemetre, sisteme de recunoastere a documentelor, etc. Acest lucru face posibila extinderea functionalitatii acestuia.

Smartphone-uleste protejat cu ip68 ce ofera rezistenta si durabilitate ridicata. Pentru a imbunatati calitatile de protectie ale dispozitivelor, sau folosit aliaje de metal fiabile, termoplastice „indestructibile”, precum si garnituri de cauciuc si cauciuc absorbante de socuri.

Cititi mai multe stiri/noutati despre ABC GNU/Linux aici ... Source: omprussia.ru

 • What is your reaction?
 • powered by Verysign
 • like gnulinux.ro
  Like
 • unmoved gnulinux.ro
  Unmoved
 • amused gnulinux.ro
  Amused
 • excited gnulinux.ro
  Excited
 • angry gnulinux.ro
  Angry
 • sad gnulinux.ro
  Sad
TENDINTA  |  Linux security
FlorinM          gnulinux.ro
FlorinM
Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
2537 articole
In context • Comment
 • powered by Verysign

Nici un comentariu inca. Fii primul!