Giveaway sponsorizat de:

Card image cap
Verysign Romania - Servicii dezvoltare software Cloud/SAAS/ERP

Giveaway incheiat.


Castigatorii:


 • Trocota Cristian - 1 pachet hosting nelimitat 2Gb 1 an Gratuit
 • Ghiorghe Ionel Razvan - 1 pachet hosting nelimitat 2Gb 1 an Gratuit
 • Cristescu George - 1 pachet hosting nelimitat 2Gb 1 an Gratuit
Castigatorii vor fi contactati pe email si/sau telefonic.

In trend
Card image cap
Descriere
Completezi numele, prenumele, adresa de mail și numărul de telefon, ca să te putem contacta atunci când facem extragerea. Prin înscrierea la acest concurs te vei abona și la newsletter-ul nostru săptămânal. Dacă nu vrei să primești noutati săptămânal, te poți dezabona de la primul mail primit.

Daca te inscrii la Giveaway poti castiga:
- 1 pachet hosting nelimitat 2Gb 1 an Gratuit
Sunt disponibile 3 pachete hosting nelimitat 2Gb 1 an Gratuit

Mult succes!Ultimii 10 participanți înscriși
 • #58 Patrascu Andrei
 • #56 Stoica Mihai
 • #52 Ghiorghe Ionel Razvan
 • #51 Canalos Ion
 • #48 Codreanu Cristina
 • #47 Trocota Cristian
 • #46 Vasilescu Florin
 • #45 Cristescu George
 • #32 Ion Ionica

Termenii și condițiile concursului:
- Concursul “Giveaway 3 pachete hosting nelimitat 2Gb 1 an Gratuit” este organizat de websiteul timenews.ro, numit in continuare Organizator.
- Concursul se va desfășura conform prezentelor Termene și condiții ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții.
- Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunța în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută și informarea inițială.
- Concursul “Giveaway 3 pachete hosting nelimitat 2Gb 1 an Gratuit” se va desfășura din data 2018-08-20 și până la data de 2018-08-27 - La acest concurs pot participa toate persoanele fizice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în România, care respectă condițiile prezentelor Termene și condiții.
- Dreptul de participare aparține exclusiv participantului care îndeplinește condițiile impuse de Termene și condiții.
- Dreptul de participare la concurs este anulat în cazul în care o persoană furnizează date sau informații false, eronate sau necorespunzătoare.
- Tuturor participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.
- Premiile concursului: 3 pachete hosting nelimitat 2Gb 1 an Gratuit oferite de Verysign Romania - Servicii dezvoltare software Cloud/SAAS/ERP
- Câstigătorului concursului i se va aduce la cunoștință rezultatul concursului, prin intermediul unui apel telefonic si/sau al adresei de mail.
- Câstigătorului concursului va avea 14 zile de la incheierea concursului pentru a revendica premiul.
- Participarea la acest concurs implică obligativitatea participanților de a respecta prevederile prezentelor Termene și condiții și legislației aplicabile.
- Prin comunicarea datelor personale în modalitățile indicate în mod expres prin Regulament, participanții și câștigătorii își exprimă acordul expres și neechivoc ca datele lor personale să intre în baza de date a Organizatorului.
Acestea sunt, Numele și Prenumele, numărul de telefon și adresa de mail.
- Prezentul Concurs va înceta de drept in data de 2018-08-27
- În cazul unor litigii apărute între Organizator și participanții la concurs, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor române competente.