Inteligență artificială cu licență liberă

Noutăți

În urmă cu ceva timp, nu mai știu exact cât timp a trecut, am dat peste un articol în care era specificată prima inteligență artificială cu licență liberă. Îmi aduc aminte că l-am instalat pe distribuția care am folosit-o atunci și din păcate nu am reușit să-l folosesc pentru că nu îmi recunoștea microfonul de la laptop așa că am renunțat repede la folosirea lui.

Între timp am uitat complet de acest AI, nici nu am mai dat peste articole care să scrie despre el și de câteva zile am primit e-mail despre acest program. Astăzi am primit din nou un e-mail în care scria despre AI-ul cu sursă deschisă și licență liberă, așa că am hotărât să scriu acest articol.

Din păcate nu pot să povestesc nimic despre cum funcționează și cum se lucrează cu el, nici nu promit că îl voi încercat. Poate se găsește cineva dintre voi să îl testeze și să spună lumii cum se descurcă.

Acest program de AI se numește Mycroft și îl găsiți la adresa: https://mycroft.ai/

Mycroft îl puteți instala pe calculator/laptop, puteți cumpăra un asistent pe nume Mark 1 sau dacă vă pricepeți puteți să construiți un Raspberry Pi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *