Probleme, Redcore Linux și Ubuntu 17.10

Noutăți

Săptămâna trecută am lucrat câte ceva la laptop și am fost nevoit să instalez de la zero Redcore Linux 1708, și am avut de îndurat actualizarea a peste 1000 de aplicații 🙂

Am ținut sistemul curat și pregătit pentru a face câteva tutoriale interesante, cel puțin din punctul meu de vedere. Așa că nu am instalat multe programe preferate, tot ce am făcut a fost să șterg aplicațiile care nu îmi trebuia, am instalat Google Chrome plus ClamAV, UFW și Redshift – ultimele special pentru tutoriale.

După toate acestea, ieri Redcore m-a lăsat fără internet, pur și simplu CMST nu a vrut să mai funcționeze și asta după ce a făcut tutorialul pentru UFW și mă pregăteam să fac tutorialul pentru Redshift.

 

Astăzi am hotărât să încerc noul Ubuntu 17.10 până când apare Redcore 1710 pentru că nu mai am chef să stau până cele peste 1000 de aplicații se actualizează 🙂

Așa la prima vedere Ubuntu cu GNOME modificat (nu prea tare) este interesant, nu se mișcă la fel de repede ca Redcore, dar față de versiunea cu Unity este impresionat și mult mai ușor de folosit.

O să dureze ceva până o să mă obișnuiesc cu Ubuntu dar cu siguranță o să fac ceva tutoriale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *