Termene și condiții

GNU Linux România, la adresa www.gnulinux.ro, este un blog personal scris de mine, Alexe-Cristian Moldovan, și care abordează subiecte precum gnu, linux, programe cu licență liberă și altele din sfera programelor cu licență liberă; cu alte cuvinte, subiecte despre care îmi place să scriu, și pentru care sper să găsesc oameni cărora le place să citească despre ele.

Blog-ul gnulinux.ro poate fi accesat gratuit de orice persoană. Oricine este binevenit să citească și să comenteze articolele publicate. Singura condiție este respectarea câtorva reguli de bun simț: fără înjurături, fără rasism, fără atacuri la persoană, fără mișto-uri ieftine și răutăți de pomană și altele. Îmi rezerv dreptul de a șterge sau cenzura orice comentariu care nu respectă astfel de reguli, după propria voință, pentru a păstra dialogul la un nivel decent.

Toate articolele și fotografiile de pe site, în afara cazului în care precizez altfel, sunt supuse licențelor CC-BY-SA 3.0 și GNU FDL 1.3. Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor precizate anterior.

Cam asta este tot. Citiți și Politica de confidențialitate (unde scrie ce fac cu datele colectate) și Politica privind fișierele tip cookie (unde scrie ce fișiere tip cookie folosește site-ul).