Ubuntu este învechit și cu defecte

Noutăți

Cică noul Ubuntu 17.10 este plin de defecte și are o interfață veche și din această cauză nu prinde așa de bine.

Părerea mea personală este că Ubuntu 17.10 vine cu un mediu de lucru modern și anume GNOME 3.x și Unity era un mediu de lucru modern care arăta bine, doar că s-a lucra prea puțin la el.

Design-ul nu pot spune că este unul învechit dar nici modern nu este, acum se poartă foarte mult temele cu un design plat sau cum le-a denumit fiecare corporație mare gen Google, Microsoft etc. Personal nu îmi place tema care o are Ubuntu așa că am ales o altă temă.

În legătură cu defectele nu pot spune multe despre noul Ubuntu pentru că îl folosesc de prea puțin timp pentru că a fost lansat de curând, dar în comparație cu vechiul Ubuntu care folosea Unity pot spune că este mult mai stabil. Toate defectele pe care le-am primit au fost din cauza extensiilor pentru GNOME, cea ce mă face să cred și sunt mult mai sigur, este că extensiile folosite nu au o versiune pentru noul GNOME 3.26 sau nu au fost create cum trebuie. Celelalte extensii pe care le am și au suport pentru GNOME 3.26 funcționează perfect.

Nu știu de ce unii utilizatori de Ubuntu spun și scriu că noua versiune este plină de defecte și arată urât. Cea ce declară ei este total opus față de cum este acum.

Dacă vreți să vedeți cum arată o distribuție cu GNOME 3.x învechită, instalați Fedora sau Debian cu GNOME. Să vedeți cum arată acest mediu de lucru cu tema lui implicită și pe urmă faceți o comparație cu Ubuntu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *