Akademy 2018 - Viena

August 11th, 2018

TU Wien

Despre eveniment

În 2018 Akademy va avea loc la TU Wien din Viena , Austria, de sâmbata 11 pâna vineri , 17 august.

Conferinta este de asteptat sa atraga sute de participanti din  Comunitati KDE pentru a discuta si planifica viitorul Comunitatii si a tehnologiei sale. Multi participanti din comunitatea larga de software gratuit si open source, organizatiile locale si companii de software vor participa , de asemenea.

Akademy 2018 este organizat împreuna cu Fachschaft Informatik (FSINF). În afara de reprezentarea si consiliere studentii la informatica, se angajeaza în diverse teme politice , de exemplu FOSS, confidentialitate si justitie sociala.

Akademy este summit - ul mondial anual de KDE , una dintre cele mai mari comunitati gratuite de software din lume. Este un eveniment gratuit, non-comercial organizat de Comunitatea KDE.

Conferinta este de asteptat sa atraga sute de participanti din globale Comunitatea KDE pentru a discuta si planifica viitorul Comunitatii si a tehnologiei sale. Multi participanti din comunitatea larga de software gratuit si open source, organizatiile locale si companii de software vor participa, de asemenea.

Akademy este o conferinta de 2 zile, cu prezentari despre cele mai recente evolutii KDE, urmate de 4 zile de ateliere, Pasari de o pana (BoF) si sesiuni de codificare. Este o oportunitate de a întâlni elemente cheie KDE, afla despre cele mai noi caracteristici si sa se bucure de atmosfera de mare. Vei întâlni dezvoltatori, artisti, traducatori, intretinatorii din amonte si din aval, a utilizatorilor si lideri libere si deschise ale industriei de software din întreaga lume.

Data eveniment

Inceput :August 11th, 2018
Sfarsit: August 17th, 2018

Contact

https://akademy.kde.org/2018
TU Wien  gnulinux.ro
TU Wien
TU Wien Karlsplatz 13 1040 Vienna
T: +43/(0)1/58801 - 0 F: +43/(0)1/58801 - 41099
pr@tuwien.ac.at