Academix 2.0 Final - Special pentru educatie


1 year ago | 00:01:40

Distributia Academix Linux include un utilitar de instalare care poate fi folosit pentru a instala o varietate de aplicatii din diferite domenii – matematica, fizica, chimie, geografie, biologie, statistici, electronica, radio amator, grafica, birou, programare – care sunt însotite de laboratoare virtuale interactive, precum si un microscop virtual dezvoltat în colaborare cu NASA. Laboratoarele de Robotica completeaza cu succes lista programelor educationale furnizate de distributie.

O sectiune speciala este dedicata cadrelor didactice si le permite sa creeze diverse articole si continut destinate atât utilizarii studentilor, cât si publicarii online. Utilitarul de instalare ofera mai mult de 150 de programe educationale care pot fi instalate cu usurinta, cu un singur clic.

Unele dintre programe sunt specifice Debian, altele au fost dezvoltate si sunt utilizate de diferite universitati din SUA si Europa. Mediul desktop bazat pe Mate ofera un compromis bun între utilizarea redusa a resurselor si o interfata moderna si intuitiva, astfel încât distributia sa poata functiona fara probleme pe computerele mai vechi, care sunt înca folosite de diferite institutii de învatamânt.


  • 3 comentarii
  • powered by Verysign

Wrendall Nahmiwan - Facebook1 year, 7 months

 Installed this OS into a 10 year old desktop, so far so good (Y) 


Marian-Constantin Brasoveanu - Facebook1 year, 7 months

Daca se vrea promovat în România sa foloseasca limba "natala"! ???? In plus, ce "hardware" a avut clipul prezentat si ce viteza de conexiune la net? ???? In plus, cui mama naibii se adreseaza acest "ARTICOL"??? ????, utilizatorului de LINUX sau utilizatorului de WINDOWS??? 


Moderator 1 year, 7 months
LINUX si WINDOWS.


Traian

Se intentioneaza ca Edge sa arate atât de nativ pe KDE?

1 month, 5 days
Integrare Plasma Desktop cu Microsoft Edge este disponibila dar .... >>>
cineva

Frumos site!

1 month, 7 days
Microsoft Edge este acum disponibil si pentru Linux - instalare >>>
Lucian

Cea mai buna distributie. Pacat ca nu a continuat.

5 months, 2 days
Din istorie - Kiwi Linux >>>
Anonim

Unde va este licenta pe muzica de fundal in postarea youtube de mai sus? Dar pe video-ul insusi? Puneti atribuirile corecte in concordanta cu cele ...5 months, 29 days

Moderator
- Postarea la care faceti referire este fara licenta - Atribuirea licentei acestui articol nu este necesare. Pentru alte detalii adresati-va fundatiei Ceata.
Coliberator 2017 >>>