Cele mai multe periferice nu sunt acceptate sub Linux, nu? Desi este adevarat ca majoritatea producatorilor de hardware neglijeaza Linux, este de asemenea adevarat ca comunitatea open source este capabila de orice. Au creat drivere excelente open-source pentru o multime de  jocuri populare. Apoi, desigur, ai soareci, care pur si simplu nu au nevoie de drivere si v-or lucra din cutie. Acestea sunt o optiune excelenta pentru jocuripe Linux.

Roccat Kone XTD

Roccat nu are suport pentru Linux, dar exista oamenii din comunitatea open source . Suportul Linux pentru soareci Roccat Kone si xtd se face de catre voluntari, si nu a fost actualizat intr-un timp, de fapt, ei lucreaza fara driverele, dar nu va permite s-a controlati iluminatul.

Zowie FK2

Soarecii Zowie sunt driverless. Ai puteti conecta la Linux, si vor lucra. Soarecii Zowie sunt cunoscute a fi destul de minimalisti , dar foarte de incredere si bine construiti. Daca sunteti in cautarea pentru un FPS bun sau de uz general ia in considerare Zowie FK2 sau FK1.

Razer DeathAdder Elite

 

 

Este aproape surprinzator ca pentru un mouse high-end de la Razer sa fie pe aceasta lista, dar sunt de fapt doua. Razer DeathAdder Elite este unul dintre cele mai buni jocuri soareci de pe piata: este destul de minimalist si se mandreste cu un impresionant 16,000DPI.

Razer nu accepta in mod nativ Linux, dar exista un proiect open-source care o face. Proiectul OpenRazer sustine DeathAdder Elite, inclusiv functionalitatea RGB, si este disponibil pentru cele mai multe distributii majore. Prin instalarea OpenRazer, puteti avea complet functional DeathAdder Elite pe sistemul Linux.

Razer Naga Chroma

 

C-am ceea ce este valabil pentru DeathAdder Elite se aplica la Naga Chroma. OpenRazer sprijina Naga Chroma, de asemenea. Daca esti un fan al MMO - uri, The Naga Chroma (sau Naga Hex ) este o optiune excelenta pe Linux. Butoanele functioneaza bine, si puteti controla LED-uri prin OpenRazer.

Corsair M65

 

Corsair M65 a fost mult timp  mouse - ul favorit de jocuri. Aceasta sustine pana la 12000 DPI si dispune de adaptare a greutatii . Din nou, Corsair nu are suport pentru Linux, dar exista un proiect open-source care o face. Functiile de baza ale mouse-ului ar trebui sa functioneze fara driverele, dar daca doriti sa controlati functionalitatea RGB, instalati - le.

Daca nici unul dintre acesti soareci nu sunt atragatoari, exploreaze alte soareci de la aceleasi branduri.

 • What is your reaction?
 • powered by Verysign
 • like gnulinux.ro
  Like
 • unmoved gnulinux.ro
  Unmoved
 • amused gnulinux.ro
  Amused
 • excited gnulinux.ro
  Excited
 • angry gnulinux.ro
  Angry
 • sad gnulinux.ro
  Sad
TENDINTA  
FlorinM          gnulinux.ro
FlorinM
Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
2685 articole
In context • Comment
 • powered by Verysign

Nici un comentariu inca. Fii primul!