Meniu

PureOS derivat din Debian pune accent pe protectia vietii private

PureOS este un derivat al al Debian GNU / Linux , cu accent pe protectia vietii private, cu aplicatii software ce protejeaza confidentialitatea si va permit sa criptati cu usurinta diskul. Dispune de doua editii, una cu mediul de lucru GNOME si una cu managerul de ferestre Openbox impreuna cu protocolul de afisare Wayland.

Editia GNOME vine cu browserul web Chromium, editorul de text Gedit, vizualizatorul de documente Evince, vizualizatorul de imagini Eye of GNOME, managerul de arhivare File-Roller, managerul de fisiere Nautilus, playerul video GNOME MPlayer, GNOME Tweak Tool si Synaptic Package Manager. De asemenea, include suport pentru citirea si scrierea de pe / la partitiile NTFS.

Editia Openbox include browserul web Chromium, editorul de text Leafpad, editorul fluxului GNU sed, managerul de arhive Squeeze, managerul de fisiere Thunar, precum si Synaptic Package Manager. Aceasta aroma include, de asemenea, suport pentru citirea si scrierea in partitiile NTFS ale unui sistem de operare Microsoft Windows.

Sistemul de operare este disponibil numai pentru dispozitivele USB, deoarece este distribuit ca arhiva zip care contine structura de directoare a distributiei, gata de implementare pe o unitate USB cu capacitate de 1 GB sau mai mare.

Instalarea se poate face cu ajutorul lui GNOME Disks cu functia restore, s-au puteti folosi Etcher

Descarca PureOs

FlorinM

Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
  • | 2708 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign