Linux este usor de personalizat desktopul,  managerul de fisiere, pana si kernelul. Daca va place „libertatea“vei iubi cu siguranta Linux pentru ca atunci cand vine vorba de personalizarea sistemul operare pentru ca este usor de facut.

La un moment dat, poate doriti sa modificati aspectul desktopului dvs . O schimbare comuna este utilizarea de teme diferite si pachete de pictograme, altele decat cele implicite. Acest lucru este de obicei necesar, deoarece unele distrouri Linux, au interfete de utilizator in cel mai bun caz satisfacatoare.

Daca veni fi vreodata in aceasta situatie, exista un numar destul de locuri in care puteti obtine unele teme frumoase si pachete de iconite.

Opendesktop.org

Opendesktop.org este un site cu sute, daca nu cu mii de teme, pachete de icon, si alte continuturi. Teme si pachete de iconuri pentru Cinnamon, Compiz, Gnome, Mate, XFCE si Trinity sunt disponibile . Numarul lor continua sa creasca: noi teme si pachete icon se adauga si actualizate zilnic. Nota : Cele mai populare site - uri de teme , cum ar fi Gnome-uite , KDE-uite , Xfce-uite , etc, sunt toate sub umbrela Opendesktop.org.

In plus, site-ul va ofera acces la o tona de alte chestii cum ar fi cursoare, imagini de fundal, si fonturi pentru optimizari. Daca sunteti in cautarea unei anumite teme sau pictograme de pe site, puteti folosi intotdeauna bara de cautare pentru a o gasi rapid.

 Launchpad.net

 

Launchpad este un alt un alt loc bun pentru a gasi teme si pachete icon. Launchpad ofera utilizatorilor libertatea de a dezvolta si mentine software - ul Linux. Mai multe pachete PPA de pictograme si teme sunt , de asemenea , disponibile.

Pentru a cauta teme si pachete de icon, trebuie doar sa introduceti termenii de cautare in caseta de cautare si a vedea rezultatele. Instructiunile de instalare sunt furnizate de obicei.

GitHub

GitHub este una dintre cele mai bun, daca nu chiar cea mai bun. Este gazda a milioanelor de proiecte publice si private, inclusiv proiecte tematice si pictograme. Ca rezultat, veti gasi cele mai multe teme si pachete icon open source pe site - ul cautand cu urmatorii termeni: „icon pachete Linux“ „teme Linux“. GitHub este locul in care, este cel mult mai probabil pentru a obtine cea mai recenta versiune a unui pachet de teme sau pictograme decat oriunde altundeva.

 

deviantart.com

 

Deviantart este un alt site popular pentru a obtine teme. Veti gasi tot felul de teme si pachete icon pentru aproape orice distro va puteti gandi. Pentru a obtine teme Linux si pachete de pictograme, trebuie sa introduceti termenii de cautare corespunzatoari. In plus, asigurati - va ca  verificati instructiunile de instalare.

Alte surse Exista multe alte surse in care puteti obtine temele si pachete de pictograme. O cautare generala pe Internet va duce cu siguranta in multe alte locuri.  Este distractiv si ar trebui sa incercati. Theming fericit!

 • What is your reaction?
 • powered by Verysign
 • like gnulinux.ro
  Like
 • unmoved gnulinux.ro
  Unmoved
 • amused gnulinux.ro
  Amused
 • excited gnulinux.ro
  Excited
 • angry gnulinux.ro
  Angry
 • sad gnulinux.ro
  Sad
TENDINTA  
FlorinM          gnulinux.ro
FlorinM
Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
2685 articole
In context • Comment
 • powered by Verysign

Nici un comentariu inca. Fii primul!