Meniu

Rezolvare WordPress

Va vom arata cum rezolvati eroarea 500 Internal Server Error - „500 Eroare interna de server“ in WordPress.

WordPress este un sistem de management al continutului (CMS) , folosit de milioane de oameni , pentru ca este gratuit, personalizabil si usor de utilizat.

Una dintre cele mai frecvente probleme care apar cu WordPress este de "500 Eroare interna de server" . In acest ghid va vom arata cateva sfaturi despre cum sa rezolvi eroarea interna de server.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este o copie de siguranta a site-ul dvs.  Indiferent care este cauza problemei, este intotdeauna bine s-a avem o copie de siguranta a site-ului. Dupa ce creati o copie de siguranta a site-ului WordPress puteti continua cu ceilalti pasi.

1. Activati debugging in WordPress WordPress vine cu sisteme de depanare specifice concepute pentru a simplifica procesul. Pentru a activa depanare in WordPress, conectati-va la server prin FTP / SFTP sau SSH si editati wp-config.php.

define('WP_DEBUG', true);
define('WP_DEBUG_LOG', true);
WP_DEBUG este o constanta PHP , care este folosita pentru a declansa modul de depanare, in timp ce WordPress WP_DEBUG_LOG determina toate erorile sa fie salvate intr - un fisier jurnal numit debug.log.

Salvati fisierul de configurare . Verificati fisierul debug.log - jurnal din interiorul directorului /wp-content/ pentru erori PHP, notificari si avertismente si , daca exista , puteti incerca sa le rezolvati.

In mod ideal, veti dori sa aveti urmatorul cod in wp-config.php:

// Enable WP_DEBUG mode
define( 'WP_DEBUG', true );

// Enable Debug logging to the /wp-content/debug.log file define( 'WP_DEBUG_LOG', true );

// Disable display of errors and warnings define( 'WP_DEBUG_DISPLAY', false ); @ini_set( 'display_errors', 0 );

// Use dev versions of core JS and CSS files (only needed if you are modifying these core files) define( 'SCRIPT_DEBUG', true );

2. Cresterea limita memorie PHP in WordPress Una dintre cele mai comune cauze pentru 500 Eroare interna de server mesajul este epuizanta limita de memorie PHP. Aceasta este de obicei setat in fisierul php.ini. Puteti incerca in mod direct pentru a creste memory_limit in php.ini si reporniti serverul / serviciul PHP-Apache HTTP FPM. Alternativa este sa adaugati urmatoarea linie in dumneavoastra wp-config.php :
define('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');
In cazul in care cererea dumneavoastra necesita mai multa memorie din cauza mai multor plugin-uri active si teme grele, puteti seta o valoare mai mare.

3. Creati un nou fisier .htaccess Fisierul .htaccess Fisierul poate fi cu usurinta corupt din cauza pluginurilor sau modificarilor manuale. Conectati- va la serverul prin FTP / SFTP sau SSH si redenumiti fisierul la .htaccess.BAK sau .htaccess.CORRUPTED si creati un nou .htaccess cu setarile de baza .htaccess .

4. Dezactivati Extensiile din WordPress In cazul in care nici una dintre solutiile anterioare au functionat, puteti incerca dezactivarea tuturor pluginurilor in WordPress. Daca aveti acces la tabloul de bord WordPress puteti naviga si dezactiva fiecare plugin , unul cate unul. Dupa fiecare dezactivare , puteti sa verificati daca problema este rezolvata.

Daca nu reusiti sa accesati tabloul de bord WordPress puteti dezactiva plugin - urile prin FTP / SFTP sau SSH. Conectati- va la server, navigati la dvs. wp-content si de  redenumiti directorul  plugins -  plugins.DEACTIVATED. Alternativ, puteti naviga la directorul  plugins si dezactivati fiecare plugin , unul cate unul. Nu uitati sa activati plugin - uri odata ce ati terminat si redenumiti plugins.DEACTIVATED directorul inapoi.

Daca va confruntati in continuare 500 Internal Server Error, este recomandat sa contactati furnizorul de web hosting.

FlorinM

Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
  • | 2708 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign