Meniu

Ce este nou in MX Linux 17

MX Linux 17 este cea mai recenta versiune a MX Linux. Aceasta versiune este alimentata de nucleu Linux 4,13, bazat pe Debian GNU / Linux 9.3 „Stretch“ si folosind Xfce 4.12.3 ca mediu desktop implicit .

Diferite imbunatatiri au fost puse in aplicare la mai multe dintre instrumentele in-house construite, cum ar fi o interfata mai mare pentru tabloul de bord unelte-MX, editare mai simpla a fisierelor in Conky mx-conky si teme noi in mx-updater. Instrumentul de instalare a pachetelor mx, mx-instantaneu, MX-tweak, utilitati mx-retea-asistent si MX-iDevice-Mounter au fost actualizate.

MX Linux 17, vine de asemenea, cu  persistenta pana la 20GB, si selectarea automata a driverelor potrivite pentru majoritatea chipset-uri wireless Broadcom cu interventia minima a utilizatorului. Fiind orientate la computere low-end, MX Linux 17 ofera un nucleu PAE pe 32 de biti pentru masinile cu mai putin de 4 GB RAM.

MX Linux 17 include cele mai recente aplicatii open source, inclusiv browser-ul Mozilla Firefox 57.0.2 Quantum, Mozilla Thunderbird 52.5 e-mail si stiri client, suita de birou LibreOffice 5.4.1, VLC Media Player 2.7 player video, Clementine 1.3.1 player audio, XFCE4 Terminal 0.8.3 emulator de terminal si LuckyBackup 0.4.9 instrument de rezerva.

FlorinM

Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
  • | 2708 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign