Meniu

5 dintre cele mai bune teme Linux intunecate

Exista mai multe motive pentru care oamenii opteaza pentru teme intunecate pe computere . Unii le gasesc odihnitoare pentru ochi in timp ce altii le prefera din cauza starii lor medicale. Programatorii, mai ales, aleg teme intunecate , deoarece acestea reduc efectul de orbire .

OSX-Arc-Shadow Theme

Dupa cum sugereaza si numele, aceasta tema este inspirata de OS X. Este o tema plata bazat pe Arc. Tema sprijina GTK 3 si GTK 2, pentru Gnome, Cinamon, Unity, Manjaro, Mate, XFCE. OSX-Arc-Shadow este o parte din colectia tema OSX-Arc. Colectia are mai multe alte teme (inchise si deschise)si  sunt incluse. Puteti descarca intreaga colectie s-au folosi doar variantele intunecate.

Utilizatorii distrourilor bazate pe Ubuntu au optiunea de a instala versiunea stabila folosind fisierele .deb .

Kiss-Kool-Red versiunea 2

Tema este ceva mai noua de doar cateva zile. Ea are un aspect mai intunecat comparativ cu OSX-Arc-Shadow si contururi de selectie rosii. Este deosebit de atragatoare pentru cei care doresc mai mult de contrast si mai putin stralucire pe ecran. Prin urmare, reduce distragere a atentiei atunci cand sunt utilizate pe timp de noapte sau in locuri cu lumina slaba. Aceasta sustine GTK 3 si GTK2.

Equilux

Equilux este o alta tema intunecata simpla , bazata pe tema Material. Acesta are un ton neutru de culoare intunecata si nu este prea fantezie. Contrastul dintre contururile de selectie este , de asemenea , minim si nu la fel de ascutita ca si culoarea rosie Kiss-Kool-Red.

Deepin Dark

Deepin inchis este o tema intunecata complet. Pentru cei carora le place un pic mai mult intuneric, aceasta tema este cu siguranta de luat in considerare. In plus, acesta sustine Unity.

Ambiance DS BlueSB12

Ambiance DS BlueSB12 este o tema simpla si intunecata. Este foarte similara cu deepin inchis. Este compatibilA cu Ubuntu 17.04.

Concluzie Daca utilizati un calculator pentru un timp foarte lung, temele intunecate sunt o modalitate foarte buna de a reduce tensiunea oculara. Teme intunecate va pot ajuta in multe alte moduri , cum ar fi imbunatatirea concentrarii.

FlorinM

Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
  • | 2708 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign