Meniu

Vivaldi 1.12 - trei caracteristici noi pe care multi utlizatorii le-au cerut

Echipa Vivaldi a implementat in versiunea 1.12 trei caracteristici noi pe care multi utlizatorii le-au cerut: - acces instantaneu la proprietatile de imagine - informatii avansate despre descarcare - optiune pentru tonarea saturatiei culorilor site-urilor web.

Accesul instantaneu la proprietatile de imagine a fost una dintre caracteristicile cele mai solicitate. Am fost adaugata la Vivaldi 1.12, ceea ce inseamna ca puteti sa renuntati la extensii pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie despre o imagine chiar in browser.

Faceti clic dreapta pe imagine si selectati proprietati imagine din meniul derulant, dezvaluind toate informatiile disponibile pe baza datelor meta date, cum ar fi:

- Numele fisierului si adresa URL - Modelul aparatului foto care a luat imaginea - Adancimea campului si sensibilitatea senzorului de imagine (ISO) - Expunere si lungime focala - Histograma, balansul de alb si spatiul de culoare - Dimensiuni si dimensiuni - Ora si data la care a fost facuta fotografia - Software utilizat pentru procesarea imaginii

Imbunatatiri importante in panoul de descarcari: informatii despre numele fisierului, viteza de descarcare, adresa URL de descarcare, dosarul de destinatie si data si ora. De asemenea, s-a adaugat posibilitatea de a sorta descarcari dupa tip, nume, dimensiune, data adaugarii si data finalizarii, precum si adresa.

O alta caracteristica noua adaugata, este capacitatea de a controla saturatia culorilor temelor pentru site-urile web.

Descarca Vivaldi 1.12

FlorinM

Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
  • | 2708 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign