Meniu

Sublime Text 3.0 este aici!

Dupa cativa ani in beta, Sublime Text 3.0 este in sfarsit aici. Versiunea stabila a Sublime Text 3.0 a fost lansata cu modificari majore vazute in aproape fiecare aspect al versiunii 2.0. Potrivit declaratiei de presa, "aproape orice aspect al editorului a fost imbunatatit intr-un fel si chiar o lista a modificarilor majore ar fi prea lunga".

Sublime Text este un editor de text incrucisat, care este disponibil pentru Linux, Windows si MacOS. Acesta a fost adesea numit cel mai bun editor de coduri, dar dupa cum a spus Abhishek, "a fost una dintre optiunile de top o data, dar lucrurile s-au schimbat in ultimii ani dupa ce Atom a intrat pe scena".

Modificarile majore care vor fi vazute in Sublime Text 3.0 sunt Goto Definition, noul UI, motorul evidentiind sintaxa si un API extins. Verificarea ortografica si impachetarea cuvintelor functioneaza mai bine acum.

Versiunea specifica faptul ca Sublime Text 3.0 are mai multa performanta in comparatie cu Sublime Text 2, chiar daca are o dimensiune mai mare decat 2. Acum are o pornire mai rapida, derularea este mai eficienta si fisierele se deschid mai repede.

Caracteristici noi in Sublime Text 3.0

- Schimbarea cea mai proeminenta aici este setarile care se deschid acum intr-o fereastra noua. - Previzualizarea imaginii este adaugata la deschiderea imaginilor - O fisa de previzualizare este creata atunci cand previzualizati fisierele din bara laterala - Bara de stare afiseaza acum codificarea si terminatiile liniei - Comutatorul de panouri a fost adaugat in bara de stare - Cand apasati ctrl + w, se observa un comportament de inchidere a ferestrei tweaked - Pornirea textului Sublime din linia de comanda va daemoniza procesul in mod implicit - Sa adaugat Sudo save - Ascundere meniu - Alte remedii, cum ar fi manipularea incorecta a clicurilor dublu in panoul Cautare si afisarea sublinierei in unele meniuri - Navigarea cu cuvinte a fost imbunatatita - Autocompletarea functioneaza conform asteptarilor in macrocomenzi - Spell verificarea comportamentului de selectie a cuvintelor sa imbunatatit

Sublime Text poate fi descarcat si evaluat gratuit pentru o perioada nelimitata de timp, insa trebuie sa fie achizitionata o licenta pentru continuarea utilizarii.

Sublime Text 3.0 accepta deja cheia de licenta pentru cei care l-au cumparat in februarie 2013. Pentru cei care au o cheie de licenta pentru Sublime Text 1 sau 2, pot achizitiona un upgrade .

FlorinM

Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
  • | 2708 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign