Meniu

KDE Plasma 5.11 va veni pe Kubuntu 17.10

KDE a dat startul dezvoltarii mediului de desktop KDE Plasma 5.11 cu cateva luni in urma si au publicat deja versiunea beta, permitand utilizatorilor sa obtina o prima privire asupra a ceea ce vine in lansarea finala de luna viitoare.

Echipa de la Ubuntu Desktop a facut o treaba excelenta, aducand cel mai recent mediu de desktop GNOME 3.26 in viitorul sistem de operare Ubuntu 17.10 (Artful Aardvark), si se pare ca echipa Kubuntu doreste, de asemenea, sa refaca aroma oficiala pe viitorul desktop desktop KDE Plasma 5.11.

Cu ocazia lansarii KDE Plasma 5.11 Beta, au reusit sa-l impacheteze  in PPA neoficial (Personal Package Archive) destul de repede, probabil pentru ca intentioneaza sa-l aduca in versiunea Kubuntu 17.10 dupa lansarea distroului pe 19 octombrie 2017.

Daca va simtiti aventuros sau sunteti un dezvoltator de aplicatii care creeaza aplicatii pentru mediul desktop KDE Plasma 5, puteti testa versiunea Beta a KDE Plasma 5.11 in versiunea de dezvoltare a Kubuntu 17.10 executand urmatoarele comenzi intr-un  terminal.

sudo add-apt-repository -y ppa:kubuntu-ppa/beta
sudo apt-get update && sudo apt full-upgrade
Este de asteptat ca KDE Plasma 5.11 sa se lanseze pe 10 octombrie 2017.

 

Prin urmare, daca aveti Kubuntu 17.10 acum si intentionati sa pastrati instalarea si dupa lansarea oficiala pe 19 octombrie, fiti pregatit sa reveniti la modificarile facute prin utilizarea instrumentului ppa-purge pentru a elimina PPA neoficial care contine versiunea beta din mediul desktop KDE Plasma 5.11.

FlorinM

Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
  • | 2708 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign