Meniu

Ubuntu Budgie 18.04 prima versiune acceptata pe termen lung (LTS), care aduce caracteristici noi si imbunatatiri

Livrat cu kernel-ul Linux 4.15 si livrat cu aceleasi caracteristici ca si Ubuntu 18.04 LTS (Bionic Beaver) , aroma oficiala Ubuntu Budgie 18.04 LTS va fi sustinuta timp de trei ani, pana in aprilie 2021, si va fi livrata cu cel mai recent desktop - Budgie Desktop 10.4 " insotit de GNOME 3.28.

Printre caracteristicile noi se numara suportul pentru adaugarea conexiunilor OpenVNC prin applet-ul NetworkManager, o mai buna manipulare a fonturilor pentru limbile chineza si coreeana, comenzile rapide de la tastatura imbunatatite, suportul emoji color pentru caracterele GNOME si alte aplicatii GNOME, precum si capacitatea de impartire a ferestrelor.

Ubuntu Budgie 18.04 LTS vine, de asemenea, cu o noua tema GTK +, denumita in mod implicit Pocillo, suport pentru spatii de lucru dinamice, precum si o optiune de "instalare minima" in programul de instalare grafica care permite utilizatorilor sa instaleze Ubuntu Budgie numai cu browserul web Chromium si o mana de utilitati ale sistemului de baza.

O multime de probleme au fost rezolvate si in aceasta versiune si va recomandam sa studiati notele de lansare pentru mai multe detalii. Puteti descarca Ubuntu Budgie 18.04 LTS pentru computere pe 32 de biti sau pe 64 de biti.

FlorinM

Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
  • | 2708 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign