Cand este vorba despre estetica mediului desktop Linux , mediul desktop LXDE este probabil cel mai slab.  Mai jos vedeti o lista dedicata temelor ce le puteti instala chiar acum in sesiunea LXDE.

Candido

best-lxde-themes-candido.jpg Exista ceva foarte placut in ceea ce priveste estetica simpla a lui Candido . Folderul icoane si ferestre sunt slick, ascutite si unghiulare, dand totulului un feeling de bussines si de autoritate.

LXDE Backgrounds Collection Dupa cum stiti, LXDE poate folosi teme GTK + 2, dar datorita modului in care este construit desktopul LXDE , puteti utiliza si imagini pentru teme de panou. Colectia LXDE Panel Backgrounds este probabil tema perfecta pentru LXDE si de aceea l-am pus in partea de sus a listei.

UI color

UI color.jpg

Color UI are  aspect plat si foarte curat. Este  minima, dar de asemenea nu se indeparteaza de caracteristici.

 

Numix openSUSE Green

Numix openSUSE Green.png

Numix openSUSE Green este o tema Numix modificata special conceputa pentru utilizatorii Open SUSE. Daca utilizati LXDE pe OpenSUSE si doriti o tema Numix potrivita, aceasta este perfecta pentru dvs.

 

Mona

Mona.png Mona este o tema intunecata care merge foarte bine cu tema pictogramei Faenza . Multi creatori de teme intunecate par sa aiba o problema cu a face potrivirea fonturilor cu culorile lor. Mona nu are aceasta problema. Nu este cea mai interesanta tema din lume, dar care se potriveste perfect cu icoanele dvs.

Ambiance

Ambiance theme for Xubuntu.png

Tema ambiantei de la Ubuntu. Este iconica.  Cand o vedeti, va ganditi instantaneu "asta e Ubuntu ".

 

Absolut

Absolut.jpg

Absolut este probabil unul dintre cele mai curate si mai simple teme pe care le-am intalnit vreodata. Este foarte frumos, deoarece temele predominant gri sunt foarte greu de gasit.

 

Atom

Atom este poate singura tema monocromatica pe care am vazut-o facuta pe Linux, care nu era absolut ingrozitoare. Nu obtineti efectul complet al acestei teme (deoarece LXDE utilizeaza Openbox ca manager de ferestre si nu XFWM4), dar panourile si widget-urile arata foarte bine pe desktop in ciuda acestui fapt. Totul se face foarte bine, chiar pana la optiunile pentru fonturi si widget-uri. Daca ati incercat sa va satisfaceti nevoia de teme tematice monocrome pe LXDE, Atolm ar trebui sa fie o tema pe care o verificati.

OrangeBlue

Dupa cum probabil (sau nu) stiti deja, mediul desktop LXDE foloseste extensiv managerul de ferestre Openbox. Acest lucru este foarte cool, deoarece puteti utiliza teme Openbox . Asta e OrangeBlue Box . Nu am vazut multe teme Openbox care, in opinia mea, aratau la fel de bine ca si aceasta. Nu exista nicio indoiala ca aceasta tema ar merge bine impreuna cu oricare dintre celelalte teme de pe aceasta lista.

WinAte

WinAte.png

Ai vrut vreodata sa transformi intregul tau desktop LXDE intr-un desktop Windows 8 ? Cu aceasta tema este cu siguranta posibila. WinAte este un pachet total de conversie pentru mediul desktop LXDE . Creatorul WinAte a facut o treaba excelenta in aceasta tema. Totul pare a fi la fel de simplu ca Windows ! Dupa ce descarcati toate fisierele care necesita aceasta tema si setati-le. Desktop - ul dvs. va arata in mod similar cu cel al Windows .

 

Desi LXDE nu este la fel de bine reprezentat ca unele dintre desktop-urile mari pe Linux , este una dintre favorite.

 • What is your reaction?
 • powered by Verysign
 • like gnulinux.ro
  Like
 • unmoved gnulinux.ro
  Unmoved
 • amused gnulinux.ro
  Amused
 • excited gnulinux.ro
  Excited
 • angry gnulinux.ro
  Angry
 • sad gnulinux.ro
  Sad
TENDINTA  |  Lubuntu 21.04 (Hirsute Hippo) will reach End of Life on Thursday - January ...
FlorinM          gnulinux.ro
FlorinM
Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
2635 articole
In context • Comment
 • powered by Verysign

Nici un comentariu inca. Fii primul!