Iti place Gnome Shell, dar nu ati place cum arata unele teme? Nu-ti faceti griji, mai jos am ales cateva teme minunate. Nota: instructiunile de instalare pentru toate aceste teme pot fi gasite cu usurinta pe pagina creatorului temei.

Zukitwo

Zukitwo.jpg

Zukitwo este o tema frumoasa, transparenta si minimala. Poate face ca desktop-ul Gnome Shell sa arate absolut uimitor, fara schimbari de stil. Uneori lucrurile simple arata cel mai bine.

Lexis

Lexis.jpg

Lexis este o tema revigoranta pe care am asteptat-o ??cu totii. Elimina partilor in exces din bara superioara Gnome Shell, astfel Gnome arata complet nou si stralucitor.

Zukitre Shell

Zukitre Shell.png

Zukitre Shell este o tema Gnome Shell inspirata de o tema GTK care are acelasi nume. Cu siguranta nu lipsesc temele pentru Gnome care sa favorizeze o paleta de culori neagra, dar totusi arata minunat.

NovaShell

NovaShell.jpg

NovaShell este o tema dedicata sa faca Gnome Shell simplist in privinta aspectului , probabil ca veti iubi NovaShell.

EleganZe

EleganZe.jpg

EleganZe este elegant, sau pentru a spune mai corect, are un aspect elegant. Schimba Gnome un pic si il face mai transparent. In general, EleganZe este o tema modesta pentru persoanele modeste.

Ambiance Gnome

Ambiance Gnome.jpg

Ati vrut vreodata ca desktop-ul dvs. Gnome Shell sa arate mai mult ca Unity sau Ubuntu ? Daca instalati Ambiance Gnome in sistemul dvs., asa va arata! Aceasta tema este inspirata din tema Ambiance livrata cu Ubuntu de ani de zile. Cat de tare este asta?

Oxigenum

Oxygenium.png

Imi place KDE. Imi place si Gnome. Cand am descoperit ca cineva a creat o tema care face ca Gnome Shell sa arate ca KDE, nu puteam sa-mi ascund entuziasmul. Oxygenium este versiunea Gnome Shell a temei KDE Plasma cunoscuta sub numele de Oxigen.

Xenlism

Xenlism

Xenlism este o tema inspirata de tema managerului de ferestre al SO Elementary. Foarte minima, bara Gnome este complet transparenta. Aceasta tema este in mod clar destinata sa ajute la transformarea Gnome Shell in ceva similar cu mediul de lucru Pantheon al  Elementary .

Imi place Gnome, trebuie sa marturisesc. Nici un alt mediu de desktop pe Linux, nu pare a fi la fel de bun. Aveti o tema preferata Gnome Shell care nu a fost mentionata mai sus? Ne-ar placea sa auzim preferata ta. in sectiunea de comentarii de mai jos!

 • What is your reaction?
 • powered by Verysign
 • like gnulinux.ro
  Like
 • unmoved gnulinux.ro
  Unmoved
 • amused gnulinux.ro
  Amused
 • excited gnulinux.ro
  Excited
 • angry gnulinux.ro
  Angry
 • sad gnulinux.ro
  Sad
TENDINTA  
FlorinM          gnulinux.ro
FlorinM
Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
2685 articole
In context • Comment
 • powered by Verysign

Nici un comentariu inca. Fii primul!