Meniu

Ubuntu 18.10 ar putea veni cu integrarea telefonul tau Android cu PC-ul tau - GSconnect

Managerul de desktop Ubuntu - Will Cooke a propus integrarea extensiei GSconnect GNOME in mod implicit in Ubuntu 18.10 Cosmic Cuttlefish. GSConnect este extensia GNOME Shell KDE Connect

GSconnect este o implementare completa a protocolului KDE Connect scrisa in JavaScript. Se integreaza impreuna cu GNOME Shell si (optional) managerul de fisiere Nautilus si browserele web Firefox si Google Chrome.

Folosind Gsconnect telefonul tau Android si PC-ul tau Ubuntu pot "vorbi" unul cu celalalt, printre altele: transfera fisiere , monteaza telefonul fara fir , afiseaza notificari Android pe desktop si multe altele.

Spre deosebire de utilizarea KDE Connect, pe care o puteti instala pe un desktop non-KDE, cum ar fi GNOME Shell, GSconnect nu necesita instalarea nici unei dependente KDE sau Qt si nici nu necesita instalarea unui applet indicator suplimentar (cum a fost cazul in Unity ).

Tot ce trebuie sa faceti este sa va conectati telefonul dvs. Android la desktopul Ubuntu cu  extensia GSconnect GNOME Shell instalata si aplicatia KDE Connect Android instalata pe mobil.

Pentru includerea sa posibila in Ubuntu 18.10 Will Cooke de la Ubuntu doreste sa mentina extensia  intr-un mod similar cu extensia Dash to Dock.

Andy Holmes, dezvoltatorul GSconnect, declara ca este ferm in favoarea livrarii de catre Ubuntu a muncii sale implicit, descriind ideea intr-un e-mail catre Will Cooke ca fiind "minunat".

FlorinM

Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
  • | 2708 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign