Meniu

Una dintre cele mai solicitate functii pentru KDE Connect este abilitatea de a trimite SMS-uri de pe desktop

Între 23 si 25 martie, dezvoltatorii KDE Connect s-au adunat în birourile  Verse din Barcelona pentru a lucra împreuna pentru un weekend. A fost prima întâlnire pe care KDE Connect a avut-o, si a fost foarte productiva!

Unii oameni au instalat chiar Kontact pentru a putea trimite texte folosind KDE Connect, dar poate fi enervant de utilizat fara istoricul conversatiilor. 

Simon si Aleix au început sa lucreze pe o interfata complet echipata pentru trimiterea rapida a SMS-urilor de pe desktop, care include vizualizari complete de conversatie si o lista completa de contacte.

Aleix si Nico au lustruit interfata, astfel încât sa putem configura cu usurinta KDE Connect pentru a face orice ne dorim.

Matthijs a îmbunatatit functionalitatea comenzilor multimedia - acum este posibil sa afisati imaginea albumului de pe desktop pe dispozitivele Android (atât pe ecranul de blocare cât si în noua notificare multimedia). Între timp, Aleix si Nico au început sa deschida calea spre o mai buna integrare cu controlul PulseAudio, partajând un cod între KDE Connect si controlul volumului.

 Albert Vaca a lucrat la un plugin KDE Connect pentru Nautilus, astfel încât oamenii care nu utilizeaza Plasma si Dolphin pot avea, de asemenea, o experienta extraordinara pentru utilizatori.

Simon si Albert Vaca au avut grija de unele probleme de compatibilitate cu Android Oreo, în timp ce Matthijs a rezolvat o problema de conectivitate si chiar a facut unele progrese în ceea ce priveste suportul Bluetooth.

În general, sprintul a fost un eveniment placut si sunt cu adevarat fericit ca ne-am întâlnit cu totii. A fost frumos sa întâlnim dezvoltatorii care lucreaza la KDE Connect, sa conecteze chipurile cu porecle si, în general, sa fie de acord cu o cale comuna pe care o vom urma în dezvoltarea viitoare.

Multe multumiri pentru KDE eV pentru sponsorizarea calatoriei - fara ajutorul lor, acest sprint nu ar fi fost posibil.

FlorinM

Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
  • | 2708 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign