Dell Precision Mobile Workstation combina cele mai recente procesoare Intel Core si Xeon,  memorie si grafica cu sistemul de operare Ubuntu.

"Astazi sunt mândru sa va anunt  noua linie de statii de lucru Dell Precision Mobile bazata pe Linux: 3530, 5530, 7530 si 7730. Aceste sisteme, care reprezinta cea de-a patra generatie a editiilor de dezvoltatori Precision, sunt preîncarcate cu Ubuntu si au a fost certificat de RHEL ", spune  senior arhitect Dell din biroul CTO Barton George.

Laptopurile Dell Precision sunt  statii de  lucru mobile  pentru a oferi mai multa putere, porturi si mai multa versatilitate decât un notebook standard pentru consumatori. Nu încearca sa concureze cu ultrabookurile subtiri (Dell XPS 13).

Dell Precision 3530

Dell Precision 3530 Developer Edition. Primul în cadrul gamei este statia de lucru Dell Precision 3530 Mobile (editie pentru dezvoltatori) de 15,6 inch. Acest model entry-level este disponibil la comanda de azi "la nivel mondial".

Preturile încep de la 943 dolari pentru configuratia de baza care consta în:

- 15,6 "HD (1366 × 768) afisaj fara touch
- Intel i5-8400H (Quadcore @ 2.50GHz)
- 4 GB RAM
- Grafica integrata Intel UHD 630
- Tastatura non-backlite

La fel ca majoritatea statiilor de lucru Dell,  clientii pot personaliza Dell Precision 3530  pentru a se potrivi cu nevoile lor, cu optional procesoare optionale Intel Core 8 si Xeon, precum si optiuni cu mai multa memorie, ecrane cu rezolutie înalta si placi grafice profesionale NVIDIA Quadro P600.

Dell Precision 5530

Dell Precision 5530 Developer Edition cu un display de 15,6 inch într - un sasiu de 14 inch, si USB tip C, Thunderbird si NVIDIA Quadro P2000. Este disponibila si într-o varietate de culori.

Toate cele patru modele sunt livrate în mod implicit cu Ubuntu 16.04 LTS (Xenial Xerus), si sunt certificate RHEL pentru utilizarea cu sistemul de operare Red Hat Enterprise Linux 7.5 (cu drivere actualizate despre care se spune ca sunt pe drum).

Acestea nu sunt singurele laptop-uri Linux de la Dell. Gigantul  a dezvaluit  noul laptop Dell XPS 13 în luna ianuarie, cu un design mai subtire cu 30%, o durata mai lunga de viata a bateriei si un afisaj cu 4K de înalta rezolutie.

Daca doriti sa aflati mai multe despre laptopurile Ubuntu, mergeti direct pe site-ul Dell pentru a afla mai multe.

 • What is your reaction?
 • powered by Verysign
 • like gnulinux.ro
  Like
 • unmoved gnulinux.ro
  Unmoved
 • amused gnulinux.ro
  Amused
 • excited gnulinux.ro
  Excited
 • angry gnulinux.ro
  Angry
 • sad gnulinux.ro
  Sad
TENDINTA  |  Linuxfx 11.1 - WxDesktop 11.0.3, more modern hardware support, android sup...
FlorinM          gnulinux.ro
FlorinM
Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
2636 articole
In context • Comment
 • powered by Verysign

Nici un comentariu inca. Fii primul!