Meniu

Ce jocuri Linux asteptam in acest an? Iata cateva ponturi.

Suntem aproape la jumatatea anului 2018 acum si am vazut câteva jocuri de Linux excelente lansate. Am avut niste titluri de top precum RUINER, Rise of the Tomb Raider, Piloni ai Eternitatii II, Vaporum, EVERSPACE, Statia, Deep Sixed, Surviving Mars, Slipstream si multe altele.

Iata câteva care urmeaza sa fie eliberate Ordinea este aleatorie:

Life is Strange: Before the Storm - Feral Interactive/Deck Nine

Feral Interactive se ocupa din nou de portarea pe Linux cu statusul "Foarte curând".

Total War: Thrones of Britannia - Feral Interactive/Creative Assembly

Un alt port Linux care vine de la Feral Interactive, unul confirmat a fi lansat pe Linux luna viitoare . 

Battletech - Harebrained Schemes

 Battletech pare cu siguranta promitator. Trist ca lansarea Linux a fost întârziata, dar au spus ca a fost o prioritate ridicata. 

Them's Fightin' Herds - Mane6, Inc.

Un joc de lupte 2D cu luptatori cu 4 picioare, cu design de Lauren Faust (My Little Pony: Prietenia este magica), are un mod de poveste, precum si un multiplayer local si online. Sa speram ca portul Linux este stabil odata lansat.

INSOMNIA: The Ark - Mono Studio

Daca exista un singur gen Linux care lipseste, este un RPG decent 3D. INSOMNIA: Arca, combina o grafica buna si o lupta în timp real cu o configuratie sci-fi post-apocaliptica.

Serious Sam 4: Planet Badass - Croteam

Croteam suporta Linux foarte bine, astfel încât un alt shooter decent va fi fantastic. V-a fi prezentat la E3 anul acesta si sunt foarte curios sa vad unde va merge Croteam cu cea mai recenta versiune a seriei de shootere.

We Happy Few - Compulsion Games

Un joc de actiune / aventura stabilit într-un oras retrofuturist, alimentat de droguri, postbelic, într-o alternativa anilor 1960 în Anglia. Se pare ca va fi unul dintre cele mai unice jocuri de supravietuire cu un singur jucator.

DRAG

Un joc de curse off-road cu câteva modele cu aspect foarte bun pentru vehicule. Acesta va avea un single-player, multiplayer online cu suport pentru splitscreen, fizica realista si multe altele.

Off Grid - Semaeopus

Un titlu relativ necunoscut în comparatie cu alte propuneri. Este, de asemenea, complet modificabil, deci va fi distractiv sa vezi ce fac oamenii cu ea. Hack planet!

Hypergate - Geoff Nagy

Cu batalii spatiale care ar parea ca se potrivesc în Battlestar Galactica, Hypergate pare sa fie un spatiu destul de decent. Campanie pentru un singur jucator care va va permite sa va actualizati nava, si distractie.

Warhammer 40,000: Mechanicus - Bulwark Studios

Un set întunecat Warhammer, Imperium si XCOM.

Pathway - Robotality

Oferindu-va optiunea de a explora morminte, temple si ruine în care fiecare locatie va ofera o noua alegere dificila - ar trebui sa fie destul de interesanta.

Artifact - Valve

Primul dintr-un numar de noi jocuri Valve! Folosind mecanica din Dota 2, împreuna cu un sistem de lupta multi, ar trebui sa se dovedeasca mai degraba interesant.

Crazy Justice - Black Riddles Studios

Un shooter de thir-person cu single-player, co-op si Battle Royale - s-ar putea sa fie ceva deosebit.

Acestea sunt ponturile mele curente, care sunt ale tale?

@Gamer

Un joc video este un joc electronic în care se interactioneaza cu o interfata grafica pentru a genera raspuns vizual pe un ecran
  • | 214 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign