WebCatalog este o aplicatie cross-platform conceputa pentru a transfera diferite aplicatii web pe desktop. Ideea nu este ceva noua a mai fost incercata mai înainte, de Mozilla prin Prism in 2009.
Programul functioneaza ca un hub în care diferse servicii sunt concentrate într-o fereastra principala. Pentru a fi în masura sa le executati pe fiecare dintre ele, va trebui sa le „instalati“ le pe PC.
Aplicatiile integrate sunt o lista variata de aplicatii printre care, manageri de parole, cum ar fi 1Password sau LastPass , puteti citi carti prin intermediul Kiddle Cloud Reader sau Google Play Books, aplicatii de productivitate , cum ar fi Asana sau Todoist, consultati Reddit, vorbiti cu prietenii cu Facebook Messenger si chiar vizualiza stiri cu Feedly sau Inoreader.
Puteti accesa chiar si versiunea web a Spotify sau asculta podcast - uri cu WebCatalog, precum si retransmisii de pe Twitch si multe altele.
Programul are doua TABURI principale : una numit „ Acasa “, unde putem gasi toate aplicatiile disponibile, si alta numita „ Instalari “. De mentionat faptul ca pentru a utiliza anumite aplicatii, este necesar sa aveti un cont înregistrat.
Când nu vom mai doriti sa utilizati o aplicatie, atât în tab-ul „Instalate“ si în tab-ul „Acasa“ vom avea un buton pentru dezinstalare.
WebCatalog este disponibil pentru Windows si MacOS , în timp ce pentru Linux poate fi obtinut în DEB, RPM si prin Pacman pentru utilizatorii Arch Linux, sau tarball pentru compilare în mod direct.
Daca aveti notificări privind încălcarea drepturilor de autor pe websiteul gnulinux.ro, trebuie să includeti următoarele informatii: 1. Informațiile de contact
- nume complet, adresa de e-mail, adresa fizică si numărul de telefon. 2. O descriere a lucrării în privința căreia credeți că vi s-au încălcat drepturile
- descrieți în mod clar și complet conținutul protejat prin drepturile de autor pe care încercați să îl protejați. 3. Adresă URL care încalcă drepturile de autor
- Reclamația trebuie să conțină adresa URL exactă a conținutului despre care considerați că vă încalcă drepturile.
- Reclamația trebuie să conțină adresa URL exactă a conținutului care considerați că a fost copiat/plagiat. 4. Trebuie să acceptați copiind textul din afirmațiile care urmează: Consider, cu bună credință, că utilizarea materialelor protejate prin drepturi de autor descrise mai sus, despre care se presupune că încalcă drepturile, nu este autorizată de deținătorul drepturilor de autor, de reprezentantul său sau de lege.”
.Informațiile cuprinse în această notificare sunt exacte și declar, că sunt deținătorul drepturilor de autor sau că sunt autorizat(ă) să acționez în numele deținătorului unui drept exclusiv despre care se presupune că a fost încălcat. 5. Semnătura dvs.
Reclamația trebuie să includă in partea de jos, numele si prenumele in clar a deținătorului drepturilor de autor sau a unui reprezentant autorizat să acționeze în numele acestuia.