Meniu

6 portofele pentru criptomoneda open source

Fara portofele cripto, cryptocurrencies ca Bitcoin si Ethereum ar fi doar o alta idee. Aceste portofele sunt esentiale pentru pastrarea, trimiterea si primirea cryptocurrencies.

Cresterea revolutionara a cryptocurrencies este atribuita ideii de descentralizare, în cazul în care o autoritate centrala este absenta de la retea si toata lumea are conditii de concurenta echitabile. Open source este tehnologia în centrul  retele cryptocurrencies si blockchain. Aceasta a permis industriei de a beneficia de avantajele descentralizarii, imuabil, transparenta si securitate.

Daca sunteti în cautarea pentru un portofel gratuit si open source Criptomoneda, oricare dintre urmatoarele optiuni satisface nevoile dumneavoastra.

Copay

Copay

Copay este o sursa deschisa Bitcoin portofel cripto care promite stocarea convenabila. Software - ul este eliberat sub licenta MIT. Serverul Copay este, de asemenea, open source. Prin urmare, dezvoltatorii si entuziasti Bitcoin pot prelua controlul complet al activitatilor lor prin desfasurarea propriilor aplicatii pe server.

Copay wallet ia securitatea Bitcoin în propriile mâini, în loc sa aiba încredere terte parti nesigure. Acesta va va permite sa utilizati mai multe semnaturi pentru aprobarea tranzactiilor si sprijina stocarea mai multor portofele, separate în aceeasi aplicatie.

Copay este disponibil pentru o serie de platforme, cum ar fi Android, Windows, MacOS, Linux, si iOS.

MyEtherWallet

MyEtherWallet

Dupa cum sugereaza si numele, MyEtherWallet (abreviat MEW) este un portofel pentru tranzactii Ethereum. Acesta este open source (sub licenta MIT ) si este complet online, accesibil prin intermediul unui browser web.

Portofelul are o interfata simpla de client, care va permite sa participati la Ethereum blockchain cu încredere si în siguranta.

mSIGNA

mSIGNA

mSIGNA este o aplicatie de desktop puternica pentru finalizarea tranzactiilor in reteaua Bitcoin. Acesta este eliberat sub licenta MIT si este disponibil pentru MacOS, Windows si Linux.

Portofelul blockchain va ofera un control complet asupra stash-ului  Bitcoin. Unele dintre caracteristicile sale includ usurinta în utilizare, versatilitate, capacitatile de generare a unei cheii offline, descentralizare, backup de date criptate, si sincronizare multi-dispozitiv.

Armory

Armory

Armory este o sursa de portofel deschis (lansat sub AGPLv3 GNU ) pentru producerea si pastrarea  chei private Bitcoin pe computer. Aceasta îmbunatateste securitatea prin capabilitati de suport multi-semnatura.

Cu Armory, puteti configura un portofel pe un computer care este complet deconectat. Portofelul, de asemenea, va permite sa creati mai multe adrese si sa le utilizeze pentru a finaliza diferite tranzactii.

Armory este disponibil pentru MacOS, Windows, si mai multe arome de Linux (inclusiv Raspberry Pi).

Electrum

Electrum

Electrum este un portofel Bitcoin care se situeaza undeva intre începator - usor de utilizat si expert - functionalitate .  Portofelul Open source este eliberat sub licenta MIT .

Electrum cripteaza cheile private la nivel local, sprijina depozitarea, si ofera capabilitati multi-semnatura, cu utilizare minima de resurse de pe PC.

Acesta este disponibil pentru o gama larga de sisteme si dispozitive de operare, inclusiv Windows, MacOS, Android, iOS, si Linux, si portofele hardware , cum ar fi Trezor .

Etherwall

Etherwall

Etherwall este primul portofelul pentru stocarea si trimiterea Ethereum pe desktop. Portofelul Open source este eliberat sub licenta GPLv3 .

Etherwall este intuitiv si rapid. Mai mult decât atât, pentru a spori securitatea cheilor private, puteti sa-l operati ca full-nod sau un simple-nod. Rularea ca pe un client full-nod va va permite sa descarcati întregul blockchain Ethereum pe masina locala.

Etherwall este disponibil pentru MacOS, Linux, si Windows, si sprijina, de asemenea portofel hardware Trezor.

 

 

Portofele cripto Open source gratuite joaca un rol vital în cryptocurrencies. Înainte de a utiliza orice portofel software de moneda digitala, asigurati-va ca pentru ca faceti o verificare prealabila pentru a va proteja siguranta, si amintiti-va întotdeauna sa respectati cele mai bune practici pentru protejarea finantelor dumneavoastra.

FlorinM

Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
  • | 2708 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign