Daca va amintiti de Quest Glory, de nume ca  Lori Ann Cole si Corey Cole sunt, probabil, destul de familiare. pentru voi, Dupa doua campanii Kickstarter de succes si peste cinci ani de dezvoltare, Hero-U: Rogue este acum lansat  si cu sprijin Linux

Jocul a fost finantat pe Kickstarter cu câtiva ani buni în urma, odata în 2012 dezvoltatorii au adunat 409,150din 6093 de sustinatorii si a doua oara in 2015 în care au reusit sa obtina 116,888 $ de la 1,869 sustinatori.

În Rogue to Redemption, Shawn O'Conner se straduieste sa devina Rogue of the Year în timp ce exploreaza un castel misterios, facându-si prieteni si dusmani, si luptând împotriva dusmanilor morti si descoperind secretele trecutului sau ascuns. Între timp, jucatorii se vor bucura de dialogul si descrierile bogate si pline de umor în timp ce îl vor îndruma pe Shawn prin aventurile sale. 

Hero-U este un joc hibrid adventure/role-playing. În cursul zilei, Shawn participa la cursuri la universitate, îsi practica abilitatile si încearca sa se împrieteneasca cu alti studenti. În timpul noptii, este timpul sa scoateti arme, armuri si capcane pentru a explora cramele de vinuri abandonate, pesterile uimitoare de mari, catacombe înfioratoare si temnite mortale. Majoritatea luptelor este optionala pentru cei care prefera un joc de aventura pura, dar exista recompense ample pentru cei care aleg sa lupte cu creaturile care ameninta scoala si toata Sardonia.

Daca sunteti interesat de joc, este disponibil pe GOG si Steam .

 • What is your reaction?
 • powered by Verysign
 • like gnulinux.ro
  Like
 • unmoved gnulinux.ro
  Unmoved
 • amused gnulinux.ro
  Amused
 • excited gnulinux.ro
  Excited
 • angry gnulinux.ro
  Angry
 • sad gnulinux.ro
  Sad
TENDINTA  
@Gamer          gnulinux.ro
@Gamer
Un joc video este un joc electronic în care se interactioneaza cu o interfata grafica pentru a genera raspuns vizual pe un ecran
214 articole
In context • Comment
 • powered by Verysign

DreamChaser4 years, 1 month
Povestea principala este un pic plata, iar personajele sunt stereotipuri, dar isi servesc functia. Cu toate acestea, acest joc face o treaba superba in care simuleaza incercarea de a finaliza un an de universitate intr-un cadru fantezist. Timpul lucreaza impotriva ta, si spre deosebire de jocurile QfG, nu va fi capabil sa maximizezi cele mai multe dintre abilitatile tale. Vei trebui sa te gandeasti la ce tip de caracter doresti sa-l joci la inceput. Prima oara cu versiunea beta, am terminat jocul ca un Rogue-Mage, cu abilitati de mag. A doua oara am jucat un Rogue-Chemist, cu Smarts si scoruri ridicate la aruncarea cu arme si jocuri de noroc pentru ca aduce bani la jocuri de noroc. Jocul are finaluri alternative, precum si relatiile care pot fi dezvoltate sunt interesante. Mi-a placut, de asemenea, puzzle din portiuni ale jocului, si jocuri de cuvinte asociate cu capcane. Explorarea este, de asemenea, fantastica, cu o multime de secrete ce le descoperi pe tot parcursul.

Berskeny4 years, 1 month
Actiunea jocului sunt cateva dintre aspectele pozitive ale Quest pentru seria Glory: Povestea este distractiva si este foarte non-liniara. Traseul de zi cu zi ( de formare, sali de conferinta si altii, merge la cursuri optionale, explorarea / lupta), dezvoltarea continua a povestii principale (care este prezentata in bucati mici , mai degraba) si multitudinea de posibile solutii la provocarile sunt bine implementate. Descrieri de obiecte si dialoguri sunt distractive de citit (si pline de jocuri de cuvinte). Elementele de rol sunt distractive si permit o mare flexibilitate. Citind textul este cu siguranta o bucurie. In afara de cateva greseli de tipar , nu exista bug - uri semnificative

NathanT4 years, 30 days
Mi -a placut foarte mult Quest pentru Glory serie lansat de Sierra On-line la sfarsitul anilor 80 inceputul anilor 90. A existat un tip de dialog pe care nu le - am vazut intr - adevar , in alte jocuri Sierra. Toate personajele pareau ca traiesc intr - o lume in care pericolul pandea la fiecare colt. Am fost entuziasmat cand pe Kickstarter a crescut. Din cauza fondurilor mele l-am putut sprijini Kickstarter , asa ca am urmarit cu rabdare proiectul.