Meniu

Ubuntu 18.04.1 LTS Server revizuiese installerul Subiquity, adauga caracteristici lipsa

Odata cu lansarea din aprilie a Ubuntu 18.04 LTS server, Canonical pentru a se diferentia de instalarea folosita de Debian pentru imaginile Ubuntu Server au creat un nou installer Subiquity cu un aspect proaspat si unele caracteristici noi, expediate la momentul lansarii fara multe caracteristici comune instalarilor de server Linux. Din fericire acest lucru se schimba odata cu viitoarea lansare a Ubuntu Server 18.04.1. 

Acest program de instalare actualizat suporta acum LVM, RAID, VLAN si  caracteristici importante care lipseau initial de la Ubuntu Server 18.04.0. Functionalitatea este acum în cele mai recente imagini de zi cu zi, desi interfata bazata pe text este înca în curs de rafinare. 

Cei care doresc sa încerce cele mai recente îmbunatatiri de instalare pot face acest lucru prin intermediul celor mai recente imagini live de zi cuzi . 

Între timp, Canonical de asemenea , înca urmareste un nou program de instalare pentru desktopul Ubuntu , care va fi construit cu o interfata de utilizator HTML5 si alte schimbari radicale. Nu este înca clar daca acest lucru va fi gata la timp pentru eliberarea din octombrie a Ubuntu 18.10.

Source: ubuntu.com

FlorinM

Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
  • | 2708 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign