Deepin Store este un magazin de aplicatii folosit pentru a afisa, descarca, instala, examina si aprecia aplicatii linux. Acesta include selectiile de aplicatii populare, noi actualizari si subiecte fierbinti, etc, cu un singur clic pentru  instalare, actualizare si dezinstalare.

Deepin Store V5.0 este rescris si optimizat complet o noua experienta de utilizator, optimizandu-se viteza de afisare a paginii, si o functie de donare. 

Sa descoperim mai multe caracteristici din deepin Store V5.0.

= Deepin Store colecteaza diferite categorii de aplicatii, si fiecare dintre ele este instalat si verificat manual. Puteti cauta aplicatii, le descarcati si le instalati cu un singur clic. Procesul de descarcare si instalare poate fi usor de gestionat,  poate fi întrerupt sau anulate; în cazul în care instalarea nu reuseste, puteti vizualiza motivul si  detaliile pentru a rezolva problema mai repede.

- Pentru a fi un „ App Store de înalta calitate“, fiecare aplicatie în Deepin Store este verificat si revizuit manual, insistând ca numai cele mai bune, cele mai recente sau cele mai bune aplicatii sunt puse în magazin.  Uneori este posibil sa nu gasiti aplicatia pe care doriti în deepin Store, atunci puteti sa faceti clic pe „Recomanda App“ din meniul principal pentru a recomanda aplicatii de înalta calitate pentru noi.

- Optiunea „Cere actualizare„. Daca observati ca o aplicatie are o versiune mai noua, anuntati prin aceasta functie, si va aparea actualizarea cât mai curând posibil, în functie de frecventa cererilor

- În comunitatea open source, oricine poate obtine, copia si distribui codul sursa gratuit oricand. Prin urmare, cu conditia respectarii rezultatelor muncii de dezvoltatori si a normelor comunitare, deepin Store colecteaza multe aplicatii excelente în ea. Pentru a aprecia contributiile  dezvoltatorilor comunitatii, în deepin Store, fie ca este open source sau software liber sursa închis, canalul de donare este deschis în mod implicit, cu functiile de venit care pretind, retragerea, distribuirea, si asa mai departe.

- În pagina de detalii aplicatie, puteti da clic pe captura de ecran pentru a o vizualiza mai mare, si trece la urmatoarea mod direct, în acest fel puteti afla mai multe despre detalii atunci când aplicatia nu este instalata.

- În deepin Store, puteti cauta o aplicatie dupa numele, descrierea si sloganul pentru a gasi cu usurinta aplicatia pe care o doriti.

- Un stil unificat: de control Utilizati DTK pentru a pastra un stil unitar cu alte aplicatii Deepin; 

- Un mesaj de eroare mai prietenos: În cazul în care instalarea nu reuseste, va încerca sa stabileasca în mod automat problema; în cazul în care nu se poate, motivul pentru care instalarea nu a functionat va fi afisat; 
- În prezent , atât deb si aplicatii flatpak sunt suportate. Utilizatorii nu mai trebuie sa-si faca griji cu privire la probleme de format ale pachetelor; 

- Îmbunatatirea suportului pentru ecrane HiDPI: iar imaginile sunt mai clare.

 

 

 • Care este reactia ta?
 • powered by Verysign
 • like gnulinux.ro
  Like
 • unmoved gnulinux.ro
  Unmoved
 • amused gnulinux.ro
  Amused
 • excited gnulinux.ro
  Excited
 • angry gnulinux.ro
  Angry
 • sad gnulinux.ro
  Sad
TENDINTA  
FlorinM          gnulinux.ro
FlorinM
Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
2685 articole
In context • Comenteaza
 • powered by Verysign

Nici un comentariu inca. Fii primul!