Meniu

Automotive Grade Linux premiat la CES 2019 Innovation Awards

Automotive Grade Linux (AGL), dezvoltare platforma deschisa pentru masini conectate, a anuntat astazi ca a fost premiat cu CES® 2019 Innovation Awards  pentru Unified Code Base (UCB) . Proiect open source gazduit la Linux Foundation , AGL reuneste furnizori auto si companiile de tehnologie pentru a accelera dezvoltarea si adoptarea unui pachet software complet deschis pentru vehicule.

„Suntem foarte incantati sa fim recunoscuti prin CES 2019 Innovation Awards, si este o dovada a puterii software-ului open source si a colaborarii“, a declarat Dan Cauchy, director executiv al Automotive Grad Linux la Linux Foundation. 

Multi membri AGL au început deja integrarea UCB în planurile lor de productie. Mercedes-Benz Vans foloseste AGL ca fundament pentru un nou sistem de operare la bordul vehiculele sale comerciale. Sistemul de infotainment AGL este acum în vehiculele Toyota si Lexus la nivel global.

Platforma AGL UCB va fi expusA la CES 2019 , 8-11 ianuarie 2019 în Las Vegas, în în Westgate Hotel Pavilion, standul 1614. Pentru a programa un demo sau o întâlnire pentru a afla mai multe despre aderarea AGL, va rugam sa contactati pr@automotivelinux.org .

Source: automotivelinux.org

FlorinM

Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
  • | 2708 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign