Meniu

Fujitsu adopta platforma de containere Red Hat OpenShift

Red Hat a anuntat astazi ca Fujitsu Limited a adoptat platforma Red Hat OpenShift Container pentru dezvoltarea sistemului în cadrul Centrului de Competenta pentru Business Intelligence (BICC), o organizatie interna de promovare si utilizarea la nivel de companie a datelor sale globale, ceea ce va ajuta Fujitsu sa obtina o mai mare eficienta a dezvoltarii si livrarii mai rapide a aplicatiilor.

Adoptarea platformei de containere Red Hat OpenShift pentru Global Management Fujitsu la BICC a fost realizata printr-o relatie de cooperare între cele doua companii. În 2003, Fujitsu a început sa colaboreze cu Red Hat ca partener OEM al Red Hat Enterprise Linux. Ulterior, compania si-a extins colaborarea cu software-ul open source cu Red Hat Middleware. În ianuarie 2018, compania a stabilit un acord OEM pentru platforma de containere Red Hat OpenShift pentru a ajuta clientii sa adopte tehnologii Kubernetes si containere. În iunie 2018, a început sa furnizeze servicii pentru serviciul Fujitsu Cloud Service pentru software-ul open source, în calitate de Red Hat Certified Cloud and Provider Service.

Fujitsu intentioneaza sa ofere noi aplicatii analitice pentru evitarea riscurilor utilizând aplicatiile AI implementate pe platforma Red Hat OpenShift Container în martie 2019. În acelasi timp, compania intentioneaza sa furnizeze servicii gestionate de OpenShift pe un serviciu Cloud Fujitsu pentru open source software

Source: redhat.com

@Mihai

Pasionat de tehnologie si stiinta ...
  • | 125 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign