Meniu

Concurs de grafica pentru Mageia 7

Mageia are nevoie de ajutorul vostru pentru aspectul grafic, pentru lansarea versiunii Mageia 7. Ca si în anii precedenti, sîntem interesati de contributiile si ideile voastre.

Pentru imaginea de fundal vor alege în mod normal o creatie abstracta care utilizeaza culorile siglei Mageia, care sa poata fi decupata usor în diferite dimensiuni fara a pierde aspectul imaginii si sa aiba o rezolutie de minimum 3200 × 2400 px ca sa poata fi acomodata usor pentru o gama larga de monitoare.

Reguli

- Concursul dureaza pîna pe 28 decembrie 2018.

- Mageia va oferi 1 fundal oficial, 10 fundaluri aditionale.

Va rugam sa ne trimiteti lucrarile pe punctul de depunere Mageia 7, însa aveti si posibilitatea sa trimiteti o legatura pe lista de difuziune Atelier.

Echipa Atelier va alege 10 fundaluri din diferitele contributii pentru a le include în „fundalurile aditionale”.

Conditii prealabile

- dimensiune minima: 3200 × 2400 px pentru imagini, în format (svg) de preferinta pentru pictograme
- fara margini
- fara text pe imagine, sigla Mageia poate fi plasata pentru afisare, dar trebuie sa poata fi înlaturata
- scalabila si decupabila pentru toate rapoartele de aspect posibile: 4:3, 16:9, 16:10 etc.
- Licenta: CC By SA 3.0 sau ulterioara

Fotografiile vor fi luate în considerare pentru ecranele de veghe si fundalurile alternative, persoanele nu trebuie sa poata fi recunoscute. Va rugam sa evitati toate creatiile cu drept de autor, în caz contrar trebuie sa detineti drepturile de autor si sa fiti de acord cu licenta CC By SA 3.0.

Toate lucrarile trebuie sa fie originale, cu fisierele sursa (svg, xcf, etc) disponibile si sa respecte liniile artistice directive Mageia. Va rugam sa depuneti un fisier png sau similar deoarece pot fi vizualizate cu usurinta. Speram ca totul este clar cu ajutorul acestor linii artistice directive si sa va ajute sa faceti Mageia sa arate minunat. Liniile artistice directive acopera sigla oficiala Mageia, schema de culori, motivele sitului web, fonturile, fundalurile si alte elemente. Sigla oficiala Mageia este protejata de politica noastra de marca înregistrata.

Alegerea finala

Cîstigatorii finali vor fi alesi de consiliul Mageia si anuntati pe blog.

Vor încerca sa ofere, poate un tricou, stickuri USB si pixuri sau ceva asemanator

Source: mageia.org

#Samy

M-am dat cu #anagramatii!
  • | 16 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign