Meniu

Whirlpool Corporation Mobile isi extinde conectivitatea prin a include Google Wear si Google Assistant

Whirlpool Corporation extinde functionalitatea aparatelor sale conectate pentru a include sistemului de operare de la Google în 2019. Aceasta functionalitate extinsa va oferi utilizatorilor Android usurinta si comoditatea de a comunica la distanta cu unele aparate electrocasnice în timp ce esti departe de casa. 

Cu sistem de operare de la Google Wear poti controla:

Cuptorul:  Consumatorii vor putea vedea starea actuala si de control al comenzilor cuptorului în timpul unui ciclu de activ.
Masina de spalat:  Alaturi de actualizari de stare, utilizatorii pot controla optiunile de spalare ale unui ciclu activ. Fie ca este vorba de o spalare normala, sau delicate, consumatorii pot ajusta un ciclu activ prin intermediul sistemului de operare Google Wear.
Uscatorul:  Consumatorii pot controla si detecta daca a început un ciclu de uscare, si cat mai ramâne pana ciclul este complet.

La CES® 2019, compania va prezenta capacitatile vocale Google Assistant si Amazon Alexa, privind interactiunea cu electrocasnicele sale. Google Assistant  va fi disponibil în mai multe limbi si regiuni, cum ar fi Canada, Mexic, Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Spania, Finlanda, Franta, Irlanda, Italia, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Elvetia, Suedia , Marea Britanie si India. Consumatorii vor putea spune pur si simplu sa spuna „Hei Google, incalzeste cuptorul la 350 de grade“ sau „Alexa, seteaza cronometrul cuptorului la cinci minute.

Aceasta extensie de functionalitate se afla printre anunturi de produse inteligente de la Whirlpool Corporation la CES 2019.

Intre 08-11 ianuarie, participantii CES pot vedea toate inovatiile Whirlpool Corporation la standul # 41925 în sectiunea Smart Home, situat la Sands Expo Center.

Source: whirlpoolcorp.com

@Mihai

Pasionat de tehnologie si stiinta ...
  • | 125 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign