Meniu

ExTiX 19.3 - bazat pe Ubuntu 19.04, Xfce 4.13, Snapshot Refracta si kernel 5.0.0-exton

ExTiX 19.3,, o distributie desktop bazata pe Ubuntu, care experimenteaza medii de desktop alternative, se bazeaza pe un instantaneu al Ubuntu 19.04 Dev si prezinta o previzualizare similara desktop-ului Xfce 4.13.

Aceasta versiune se bazeaza pe viitorul Ubuntu 19.04 Disco Dingo. ExTiX 19.3 si utilizeaza Xfce Desktop 4.13 si kernel 5.0.0-exton.

Xfce este un mediu desktop lite pentru sisteme de operare asemanatoare UNIX. Obiectivul sau este sa fie rapid si sa foloseasca la minim resursele sistemului, fiind in acelasi timp atragator si usor de utilizat. Aceasta versiune de ExTiX Xfce4 este pentru computerele non-UEFI.

Kodi 18.2 Leia este, de asemenea, pre-instalat in aceasta versiune de ExTiX. Doar porniti Kodi ca orice alt program in timp ce v-ati conectat la desktop-ul Xfce4 ca utilizator obisnuit. S-au activat câteva extensii in Kodi. Cel mai important addon este Netflix. Driverul grafic NVIDIA 418.43 este preinstalat in ExTiX 19.3.

Cel mai bun lucru la ExTiX 19.3 este ca, in timp ce rulati sistemul live (de pe DVD / USB) sau de pe hard disk, puteti utiliza Refracta Snapshot (preinstalat) pentru a va crea propriul sistem Ubuntu instalabil live

ExTiX 19.3 Xfce4 / Kodi DVD 64 bit se bazeaza pe Debian si viitoare lansare 190418 a Ubuntu19.04 . Sistemul original include mediul Desktop Gnome . Dupa ce sa eliminat Gnome sa instalat Xfce 4.13.

Acest ExTiX Xfce4 Build este destinat instalarii non-UEFI-enabled.

ISO-urile ExTiX sunt hibride ISO , ceea ce inseamna ca pot fi foarte usor transferate (copiate) pe o unitate pen USB. Puteti chiar sa rulati ExTiX de pe stickul USB si sa salvati toate modificarile de sistem pe stick.

O alta mare imbunatatire este ca ambele versiuni ExTiX pot rula din memoria RAM . Utilizati alternativa Boot 3 (incarcare in RAM ).

S-a inlocuit programul de instalare Ubuntu Ubiquity (live installer) cu Calamares.

Source: extix.se

FlorinM

Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
  • | 2708 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign