Deepin este un sistem de operare GNU / Linux cu sursa deschisa, bazat pe kernel-ul Linux si vine instalat cu Deepin Desktop Environment (DDE) si aproape 30 de aplicatii precum si mai multe aplicatii de la comunitatea open source pentru a raspunde necesitatilor zilnice de invatare si de lucru ale utilizatorilor. În plus, in Deepin Store ofera aproximativ o mie de aplicatii pentru a raspunde diferitelor nevoi ale utilizatorilor.
Deepin 15.9.2 Beta este reconstruit si lansat pe baza depozitului stabil in loc de instabil Debian folosit anterior. Mai multe aplicatii au fost migrate Prin migratie, depozitul de software deepin va fi mai stabil si mai fiabil.
Care este diferenta dintre Deepin 15.9.2 Beta ISO si Deepin 15.9 ?
Migrarea la depozitul stabil Debian imbunatateste stabilitatea si securitatea. Software-ul din repozitoriul stabil Debian a fost strict testat si este relativ stabil, cu sprijinul echipei de securitate Debian pentru a mentine in timp util actualizarile de securitate.
Aplicatiile utilizate in mod obisnuit, vor fi actualizate si intretinute de echipa de dezvoltare.
Dupa migrarea la depozitul stabil Debian, vor aparea urmatoarele modificari:
- Raspunsuri mai rapide la vulnerabilitatile de securitate software
- Stabilitate imbunatatita la actualizarea sistemului
- Suport mai bun (compatibilitate) pentru aplicatiile de la terti
- Software-ul mai vechi in depozitul stabil Debian va fi actualizat separat, cum ar fi Chrome, Firefox, Libreoffice si alte aplicatii comune, pentru a asigura o utilizare mai buna.
- Feedback utilizator
Daca aveti notificări privind încălcarea drepturilor de autor pe websiteul gnulinux.ro, trebuie să includeti următoarele informatii: 1. Informațiile de contact
- nume complet, adresa de e-mail, adresa fizică si numărul de telefon. 2. O descriere a lucrării în privința căreia credeți că vi s-au încălcat drepturile
- descrieți în mod clar și complet conținutul protejat prin drepturile de autor pe care încercați să îl protejați. 3. Adresă URL care încalcă drepturile de autor
- Reclamația trebuie să conțină adresa URL exactă a conținutului despre care considerați că vă încalcă drepturile.
- Reclamația trebuie să conțină adresa URL exactă a conținutului care considerați că a fost copiat/plagiat. 4. Trebuie să acceptați copiind textul din afirmațiile care urmează: Consider, cu bună credință, că utilizarea materialelor protejate prin drepturi de autor descrise mai sus, despre care se presupune că încalcă drepturile, nu este autorizată de deținătorul drepturilor de autor, de reprezentantul său sau de lege.”
.Informațiile cuprinse în această notificare sunt exacte și declar, că sunt deținătorul drepturilor de autor sau că sunt autorizat(ă) să acționez în numele deținătorului unui drept exclusiv despre care se presupune că a fost încălcat. 5. Semnătura dvs.
Reclamația trebuie să includă in partea de jos, numele si prenumele in clar a deținătorului drepturilor de autor sau a unui reprezentant autorizat să acționeze în numele acestuia.