Oferta Firefox OS de aplicatii este variata in momentul de fata si este in continua ascensiune, zi de zi noi aplicatii fiind disponibile in Marketplace. Dupa câteva luni de utilizare a lui Keon am instalat câteva aplicatii pe care le consider utile si pe care vi le voi impartasi in rândurile urmatoare.

Asadar, aplicatiile instalate pe Geeksphone-ul pe care il detin sunt:

1) F&C – este o aplicatie pentru a fi la curent mereu cu starea vremii (nu cred ca mai este nevoie sa precizez, dar totusi o fac, aceasta necesita conexiune la Internet).
2) Work’n Play – atunci când avem mai multe de facut uitam sa mai luam câte o pauza, de aceea, aceasta aplicatie, dupa o anumita perioada de timp te opreste din munca (cel putin teoretic), fiind ca o alarma.
3) Battery – o aplicatie simpla, care iti prezinta cu exactitate starea bateriei telefonului.
4) Grocery – chiar daca memoria nu m-a lasat inca, tot am nevoie de o aplicatia in care sa notez cumparaturile pe care le voi face de la supermarket sau de la piata (cumparaturi care niciodata nu sunt putine).
5) Csatlakozó Tudakozó – este o aplicatie in limba maghiara (din pacate nu este disponibila in limba engleza) doarte utila pasionatilor de calatorii prin strainatate, aici aflând totul despre prizele tarii pe care o vor vizita. Eu nu cunosc limba maghiara, insa este destul de simplu sa deduci ce prize se folosesc, câti Hz are frecventa sau care este voltajul curentului.
6) Internet Radio – dupa cum reiese din titlul aplicatiei, aceasta este, de fapt, o colectie de canale radio. Vei putea asculta muzica preferata, deoarece oferta de canale este foarte variata.
7) Suna un taxi – o aplicatie româneasca creata de membrul comunitatii noastre românesti Stefan Moraru. Aici vei putea gasi o multime de numere de telefon de la diferite companii de taxi din tara.
8) HackerWeb – daca esti pasionat(a) de cititul articolelor de pe site-ul news.ycombinator.com, atunci aceasta aplicatie iti va fi foarte utila.
9) Dota 2 Guide – iti place Dota 2? Vrei sa afli cât mai multe despre eroii din acest joc? Atunci aceasta aplicatie va fi un must-have, deoarece este ca un dictionar cu eroi, in care poti afla totul despre acestea. Suna interesant, nu?
10) Quick Note – un mic „carnetel” in care vei putea nota tot ceea ce te intereseaza.

 • What is your reaction?
 • powered by Verysign
 • like gnulinux.ro
  Like
 • unmoved gnulinux.ro
  Unmoved
 • amused gnulinux.ro
  Amused
 • excited gnulinux.ro
  Excited
 • angry gnulinux.ro
  Angry
 • sad gnulinux.ro
  Sad
TENDINTA  |  KDE Itinerary - your next level travel itinerary
FlorinM          gnulinux.ro
FlorinM
Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
1948 articole • Comment
 • powered by Verysign

Nici un comentariu inca. Fii primul!