Meniu

Ubuntu Server Live - actualizare la cea mai recenta versiune in Ubuntu 18.04.3 LTS si Ubuntu 20.04 LTS.

Instalatorul Live Ubuntu Server, introdus odata cu lansarea Ubuntu 18.04 LTS (Bionic Beaver), ofera un mediu Ubuntu Server live impreuna cu o experienta simplificata de instalare a serverului. Bazându-se pe instalari ghidate pentru LVM, RAID, discuri criptate si configurare avansata de retea (VLAN-uri si obligatiuni), instalatorul se poate actualiza la cea mai recenta versiune in timpul sesiunii live. Functia de actualizare ofera utilizatorilor acces la noi functii si remedieri de erori, fara a fi nevoie sa asteptati lansarile oficiale ale punctului pe tot parcursul ciclului.

Dupa ce ati pornit sesiunea Live Ubuntu Server pe un server conectat la Internet, instalatorul va verifica si notifica utilizatorii daca exista o versiune mai noua disponibila. Utilizatorii pot actualiza instalatorul sau sari peste actualizare.

Dupa selectarea pentru a actualiza instalatorul, utilizatorului i se arata progresul descarcarii si actualizarii. Instalarea se va relua dupa finalizarea actualizarii.

Instalatorul actualizabil Ubuntu Server Live este acum disponibil atât in Ubuntu 18.04.3 LTS cât si in Ubuntu 20.04 LTS.

Source: ubuntu.com

FlorinM

Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
  • | 2708 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign