Meniu

Proiectul openSUSE pentru inovatori

Proiectul openSUSE pentru inovatori, este o initiativa de a impartasi proiecte, articole si stiri despre proiecte inovatoare pe platforma openSUSE dezvoltata de comunitate si companii publice si private.

Toate informatiile de pe acest wiki sunt legate de proiecte inovatoare care utilizeaza tehnologie cu realitate augmentata, inteligenta artificiala, robotica, asistenti virtuali si orice tehnologie inovatoare (in toate platformele hardware).

Aceasta initiativa cauta colaboratori pentru proiect, obiectivul fiind sa arate puterea platformei openSUSE in proiecte inovatoare. Pentru a trimite sugestii, critici sau a face parte din comunitatea openSUSE INNOVATORS, trimiteti un e-mail administratorului Alessandro de Oliveira Faria (AKA CABELO) la adresa de e-mail cabelo@opensuse.org .

Pentru a inaugura proiectul openSUSE for INNOVATORS, a fost lansat software-ul ISOLALERT.

ISOALERT este un proiect creat pentru a analiza comportamentul populatiei, pentru a calcula distanta necesara intre oameni pentru a evita contagiunea (COVID-19) si procesarea statistica a numarului de persoane si vehicule dintr-o anumita regiune.

Source: opensuse.org

FlorinM

Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
  • | 2708 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign