MakuluLinux Flash 2021, este un Linux traditional / retro, care se concentreaza pe usurinta in utilizare, confort, stabilitate, frumusete si viteza! Construit pe baza Debian hibrid 2021 si Gnome Framework, Flash 2021 este rapid si modern, dar pastreaza un aspect de desktop foarte traditional / retro.

La prima vedere desktopul pare foarte modernizat, oferind multa transparenta, tapete frumoase si câteva optiuni de meniu interesante plus are o varietate de seturi de pictograme si selectie de teme pe care pur si simplu nu le veti gasi nicaieri.

Noua baza Debian hibrida 2021 a fost conceputa special pentru a imbunatati distributia Makulu, si anume LinDoz, Flash si Core. Flash accepta acum si aplicatiile Windows (Wine) chiar din cutie. Acum puteti pur si simplu sa faceti dublu clic pe un fisier exe sau msi asa cum ati face in Windows si sa il rulati. Flatpak si SnapD sunt, de asemenea, pe deplin acceptate si implementate.


Folosirea backend-ului Gnome Framework scoate, de asemenea, din cutie functii precum partajarea ecranului / fisierului, accesul la conturi online precum Facebook, Google si Microsoft direct. De asemenea, au fost implementate functii tactile, Makulu Flash accepta acum pe deplin dispozitivele cu ecran tactil, cum ar fi tabletele cu suport pentru gesturi pe ecran complet, din cutie.

Caracteristici :

- Baza: MakuluLinux 2021 Debian Hybrid Base

- Mediu desktop: Gnome Kernel: 5.10.xx

- Arhitectura: 64Bit

- Data actuala de constructie: 2021-06-29

- Selectie imensa de teme, imagini de fundal si seturi de pictograme

- Suport pentru drivere

- Cerinte RAM: 2 GB + recomandat

- Cerinte de spatiu: 10 GB recomandat

Lucruri importante de stiut:

- Teme si optiuni 3D pot fi accesate pe desktop, pur si simplu faceti clic dreapta pe desktop si selectati teme din meniul contextual.

- Optiunile de fundal pot fi accesate pe desktop, pur si simplu faceti clic dreapta pe desktop si selectati Imagini de fundal din meniul contextual.

- Optiunile pentru desktop pot fi accesate pe desktop, pur si simplu faceti clic dreapta pe desktop si selectati Desktop Clock din meniul contextual.

Cititi mai multe stiri/noutati despre MakuluLinux aici ... Source: makululinux.com

 • What is your reaction?
 • powered by Verysign
 • like gnulinux.ro
  Like
 • unmoved gnulinux.ro
  Unmoved
 • amused gnulinux.ro
  Amused
 • excited gnulinux.ro
  Excited
 • angry gnulinux.ro
  Angry
 • sad gnulinux.ro
  Sad
TENDINTA  
FlorinM          gnulinux.ro
FlorinM
Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
2685 articole
In context • Comment
 • powered by Verysign

Nici un comentariu inca. Fii primul!