Meniu

Transformati continutul PSD in cod HTML

Proiectarea unui site web care sa se adapteze dimensiunii si platformei ecranului si care faciliteaza calatoria utilizatorului pe site este un parametru important pe care trebuie sa il dobanditi pentru a consolida succesul pe Web. Conversia PSD la HTML este una dintre cele mai bune modalitati de a crea site-uri Web care au o mare vizibilitate si functionalitate. Procesul de conversie necesita competente si cunostinte relevante si trebuie sa fie executat de catre un expert pentru a oferi rezultate orientate spre rezultate si asa cum se asteapta. Inainte de a incepe inainte, sa intelegem ce sunt fisierele PSD.

Documentele PSD sau Photoshop sunt adesea folosite pentru a crea un design web care poate duce la necompatibilitatea unui site web cu browsere diferite. Pe de alta parte, codul HTML poate fi citit de toate browserele disponibile, cum ar fi Firefox, Safari si Chrome. Aceasta este ceea ce o face o alegere mai buna. Procesul de conversie necesita timp si necesita cunostinte aprofundate si abilitati excelente de codificare.

Codificarea efectuata o data in modurile potrivite va permite sa obtineti site-uri fara erori si captivante in exterior. Transformarea unui PSD in HTML este clara si semantica. Acesta asigura faptul ca conturul site-ului este absolut fara probleme si direct asupra ochilor. Aceasta conversie garanteaza un site web codificat semantic. Ea structureaza continutul intr-o maniera organizata.

Codul convertit ajuta la imbunatatirea clasamentului site-ului pe principalele motoare de cautare. In plus, crawlerele web inteleg cu usurinta codurile semantice scurte ale site-urilor web, care, la randul lor, conduc la incarcari mai rapide si se clasifica in topul cautarilor.

Optimizarea motorului de cautare (SEO) este un proces eficient care permite clasarea site-urilor Web pe cautarile de top bazate pe cuvinte-cheie, meta-tag-uri si descrieri printre altele. Un clasament mai bun poate fi generat numai daca expertii SEO implementeaza modificari la site, cum ar fi umplerea unor cuvinte cheie importante, eliminarea oricarui tip de erori si asa mai departe. Cu toate acestea, editarea fisierelor PSD ia mult timp in comparatie cu fisierele HTML, Acesta este un motiv care adauga greutate la transformarea PSD in HTML.

Dupa finalizarea procesului de conversie PSD la HTML, site-urile noi vor primi automat o viata noua si vor fi indexate de Google. Toate acestea ajuta la imbunatatirea accesibilitatii site-ului printre utilizatori si la cresterea fluxului de clienti.

Paginile web dezvoltate folosind HTML sunt adesea mai usor de citit decat cele cu fisiere PSD. Paginile suporta de asemenea browserele pe o scara larga - incepand de la Opera la Firefox si Chrome si alte browsere utilizate in mare parte. Aceasta compatibilitate cross-browser duce la acces fara probleme.

Conversia PSD la HTML poate fi integrata cu usurinta cu alte platforme. Indiferent daca motivul este instalarea unor functii inteligente sau adaugarea unor functionalitati suplimentare, fiecare tip de activitate poate fi efectuat in serviciile de conversie.

Convertirea PSD la cea mai buna calitate a HTML asigura respectarea normelor standard care sunt stabilite in cadrul consortiului W3C. Dupa felierea, proiectarea, codarea si dezvoltarea site-ului web, obtineti nu numai o validare usoara, ci si o solutie HTML optimizata. De aceea, validarea W3C se bazeaza strict pe limbile HTML.

Greseli in timpul conversiei PSD in HTML

- CSS inline

- Inchiderea etichetelor

- Lipseste codurile de caractere speciale

- Nu are ALT ca atribut

Deci, pe scurt, este important sa cautati un profesionist pentru a proiecta un site atractiv. Fara conversia potrivita, motoarele de cautare nu vor putea sa indexeze site-ul dvs., ceea ce face dificil pentru clienti sa va gaseasca pe Web.

Amintiti-va, in spatele fiecarui site elegant conceput si functional, sunt multi in spatele scenei. Succesul general al unei afaceri depinde de factorii care afecteaza performanta site-ului dvs web.

FlorinM

Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
  • | 2708 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign