Meniu

Ce este nou in Linux Lite 3.6

In acest articol, voi arunca o privire la cea mai recenta versiune de Linux lite 3.6. Dupa cum puteti vedea in anunturile de lansare a Linux Lite, au fost introduse doua noi caracteristici.

- Poti alege cea mai buna sursa de descarcare pentru aplicatie. Este simplu sa schimbi sursa de software cu sursele Lite. Trebuie doar sa deschideti aplicatia, sa testati ce server are cele mai bune performante si sa il selectati.

- A doua caracteristica a acestei noi versiuni de Linux Lite 3.6 este motorul de cautare online si offline pentru manualul de ajutor Linux Lite. Rezultatele cautarii sunt evidentiate astfel incat sa puteti gasi usor si rapid continutul de ajutor de care aveti nevoie.

Linux Lite nu s-a schimbat prea mult, dupa instalare, trebuie sa treceti intotdeauna prin fereastra de intampinare pentru a obtine un sistem de operare care sa raspunda nevoilor voastre.

Nu uitati sa instalati codecurile suplimentare pentru a reda majoritatea formatelor video si muzicale.

Chiar daca multe imbunatatiri au fost facute in Linux Lite, exista cateva mici probleme:

1 - In ceea ce priveste limba aleasa la instalare, tastatura ramane in limba engleza. Cu toate acestea, fereastra de intampinare a Linux Lite ne va ajuta sa o modificam cu usurinta.

2 - Pe unele computere, instalarea se blocheaza la sfarsit.

3 - Apare un mesaj de eroare cand doriti sa rulati Steam.

Descarca Linux Lite 3.6

FlorinM

Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
  • | 2708 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign