Meniu

BunsenLabs Lithium este acum disponibil RC pe 64 de biti

Daca nu apar probleme in saptamânile viitoare, BunsenLabs Lithium va deveni versiunea oficiala stabila. Note de lansare:

1) Depozitul oficial BunsenLabs apt gazduieste acum o suita litiu, care este configurata in / etc / apt, astfel incât instalarile din acest ISO vor putea fi utilizate si dupa ce Lithium va fi oficial.

2) Am aprecia foarte mult daca membrii comunitatii ar putea testa acest lucru cât mai mult posibil in aceasta perioada de pre-lansare - testati toate functionalitatile, cautati in colturi - si raportati despre orice lucru care nu functioneaza asa cum ar trebui sa fie . Mai este timp pentru a face modificari minore la UI si, desigur, pentru a remedia eventualele erori.

3) În special, instalatorul ar trebui sa mosteneasca acum suportul pentru Secure Boot de la Debian Installer. Hardware-ul care accepta / are nevoie de SB este limitat intre membrii echipei dev, deci ar fi grozav daca cineva ar putea confirma ca functioneaza OK.

4) Un CD CD pe 32 de biti va urma in curând, dar va fi nevoie de unele lucrari pentru a-l micsora pâna la ~ 700 MB.

5) Acesta este aproape un an in urma Debian Buster, dar are multe schimbari sub capota in comparatie cu Helium. Notele de lansare complete vor veni odata cu versiunea oficiala.

6) OTOH oricine a tinut pasul cu pachetele experimentale Lithium va avea deja toate acestea - nu este nevoie sa reinstalati decât daca doriti functia Secure Boot.

Source: bunsenlabs.org

FlorinM

Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
  • | 2708 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign