Distributiile Linux listate mai jos se bazeaza pe asemanarea cu aspectul macOS. Din anumite motive oamenilor le place aspectul Mac OS. Imagineaza-ti cum Ubuntu, Fedora, Manjaro sau Solus ar putea arata ca MacOS.
Deepin Linux
Deepin Linux a fost initial bazat pe Ubuntu, dar acum foloseste Debian ca baza. Deepin Linux este, fara indoiala, una dintre cele mai frumoase distributii Linux. Deepin si-a creat propriul mediu de desktop impreuna cu o serie de alte aplicatii specifice.
Echipa Deepin isi are sediul in China, targetul lor principal fiind public chinez, astfel ca unele dintre aplicatiile lor nu sunt disponibile in alte limbi.
BackSlash Linux
BackSlash Linux se bazeaza pe Ubuntu si urmeaza un ciclu de lansare similar. Desi este disponibil ca descarcare gratuita, aveti si optiunea de a cumpara asistenta. BackSlash Linux face o minunata munca de a imita aspectul macOS. Ofera icoane similare cu macOS. Poti chiar sa-l consideri o clona Linux de macOS.
elementary OS
elementary OS ofera mediul desktop Pantheon pe dezvoltat de la zero. Sistemul de operare este destul de protector cu ecosistemul lor si, prin urmare, au linii directoare stricte pentru dezvoltatorii de aplicatii, astfel incât sa poata proiecta aplicatii care sa se potriveasca bine cu mediul vizual al sistemului de operare.
Daca doriti o versiune de Linux care sa arate ca un Mac, care ofera si suport comunitar excelent, sistemul de operare elementary OS ar putea fi o alegere inspirata.
Trenta OS
Momentan nu exista suficiente informatii despre sistemul de operare Trenta. Inca este in curs de dezvoltare. Din ce stim se bazeaza pe Ubuntu si foloseste mediul desktop GNOME.
Tema Rainier icon care imita MacOS icoane este principalul USP aici. Terminalul si alte câteva aplicatii sunt modificate pentru a face sa para un macOS.
Macpup
Putini au auzit despre Macpup Linux. Macpup este un spin bazat pe Puppy Linux ce arata ca MacOS. Puppy Linux este una dintre cele mai bune distributii Linux usoare pentru computere mai vechi. Ultima sa versiune (Precise Puppy 5.5.0), se bazeaza pe Ubuntu 12.04.
Daca aveti notificări privind încălcarea drepturilor de autor pe websiteul gnulinux.ro, trebuie să includeti următoarele informatii: 1. Informațiile de contact
- nume complet, adresa de e-mail, adresa fizică si numărul de telefon. 2. O descriere a lucrării în privința căreia credeți că vi s-au încălcat drepturile
- descrieți în mod clar și complet conținutul protejat prin drepturile de autor pe care încercați să îl protejați. 3. Adresă URL care încalcă drepturile de autor
- Reclamația trebuie să conțină adresa URL exactă a conținutului despre care considerați că vă încalcă drepturile.
- Reclamația trebuie să conțină adresa URL exactă a conținutului care considerați că a fost copiat/plagiat. 4. Trebuie să acceptați copiind textul din afirmațiile care urmează: Consider, cu bună credință, că utilizarea materialelor protejate prin drepturi de autor descrise mai sus, despre care se presupune că încalcă drepturile, nu este autorizată de deținătorul drepturilor de autor, de reprezentantul său sau de lege.”
.Informațiile cuprinse în această notificare sunt exacte și declar, că sunt deținătorul drepturilor de autor sau că sunt autorizat(ă) să acționez în numele deținătorului unui drept exclusiv despre care se presupune că a fost încălcat. 5. Semnătura dvs.
Reclamația trebuie să includă in partea de jos, numele si prenumele in clar a deținătorului drepturilor de autor sau a unui reprezentant autorizat să acționeze în numele acestuia.