Meniu

Ubuntu Web 20.04.3 cu WayDroid si Linux Kernel 5.11 alternativa la Chrome OS sau Chromium OS

Ubuntu Web 20.04.3 include acum „/ e / on WayDroid”. WayDroid este o noua alternativa populara Anbox, impreuna cu un instrument pentru gestionarea acestuia. Pe lânga PWA-urile din magazinul / e / web, acum puteti utiliza aplicatii Android sau / e / cu performante native (spre deosebire de Anbox) din magazinul / e / si in Ubuntu Web.

Dupa instalarea ISO, puteti lansa aplicatia ‘/ e / on WayDroid’ din lansator si urmati pasii. Veti avea nevoie de o masina reala (nu de o masina virtuala) pentru ca WayDroid sa functioneze.

Orice problema cu Ubuntu Web 20.04.2 care nu porneste pe masini care nu sunt UEFI este acum rezolvata in 20.04.3. Problemele ocazionale pot fi rezolvate acum prin repornirea acestuia din instrumentul ‘/ e / on Waydroid’ disponibil in Ubuntu Web ISO.

Retineti ca, din moment ce WayDroid nu accepta Nvidia din motive evidente, daca aveti un GPU Nvidia, fie va trebui sa utilizati iGPU daca CPU-ul dvs. are unul, fie sa utilizati redarea software-ului (ceea ce ar putea face lucrurile mai lente). De asemenea, WayDroid nu functioneaza la sesiunile live in acest moment.

Source: ubuntu.com

FlorinM

Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
  • | 2708 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign