Instrumentele de vopsea si linie de la Tux Paint accepta acum pensule care se rotesc in functie de unghiul cursei. În plus, instrumentul Umplere ofera acum un mod de pictura cu mâna libera pentru colorarea interactiva intr-o zona restrânsa.

La Tux Paint au fost adaugate sase instrumente Magic noi. Panourile micsoreaza si dubleaza desenul intr-o grila de 2 pe 2, care este utila pentru realizarea de benzi desenate cu patru panouri. Opusul produce culori complementare. Fulgerul deseneaza interactiv un fulger. Reflectia creeaza pe desen o reflectie asemanatoare unui lac. Stretch intinde si zdrobeste imaginea ca o oglinda de distractie. În cele din urma, Smooth Rainbow ofera o variatie mai graduala a instrumentului clasic Rainbow de la Tux Paint .

Un numar de instrumente Magic existente au fost, de asemenea, actualizate. Au fost aduse imbunatatiri la Halftone , care simuleaza fotografii pe hârtie de ziar; Cartoon , care face ca o imagine sa semene cu un desen de desene animate; si TV , care simuleaza un ecran de televizor. În plus, Cartoon si Halftone , impreuna cu Blocks , Chalk si Emboss , ofera acum posibilitatea de a modifica intreaga imagine simultan.

În cele din urma, instrumentele Magic sunt acum grupate in colectii de efecte similare - pictura , distorsionari , filtre de culoare , deformari de imagini , pictura cu modele , decoratiuni artistice si picturale - ceea ce face mai usor sa gasiti instrumentul de care aveti nevoie.

Documentatia utilizatorului Tux Paint a fost actualizata. Documentatia privind diferitele setari ale programului a fost reorganizata, iar instructiunile pentru compilarea si instalarea manuala a Tux Paint din codul sursa au fost extinse. De asemenea, pagina de manual furnizata pentru sistemele Unix si Unix-like accepta acum localizarea.

O noua galerie. Site- ul web Tux Paint gazduieste acum o noua galerie care prezinta lucrari de arta fantastice create de artistii Tux Paint de toate vârstele. Galeria prezinta peste 200 de desene ale artistilor din intreaga lume, din ultimi 20 de ani.

Tux Paint este disponibil pentru descarcare, gratuit. Versiunea 0.9.27 este disponibila in prezent pentru Microsoft Windows , Apple macOS , Android , Red Hat Linux , diverse distributii Linux (prin Flatpak) precum si cod sursa .

Source: tuxpaint.org

 • What is your reaction?
 • powered by Verysign
 • like gnulinux.ro
  Like
 • unmoved gnulinux.ro
  Unmoved
 • amused gnulinux.ro
  Amused
 • excited gnulinux.ro
  Excited
 • angry gnulinux.ro
  Angry
 • sad gnulinux.ro
  Sad
TENDINTA  
FlorinM          gnulinux.ro
FlorinM
Utilizator Linux - Solus OS, pasionat de calatorii.
2685 articole
In context • Comment
 • powered by Verysign

Nici un comentariu inca. Fii primul!