Meniu

Importanta A.I. in Marketing

Ultimul deceniu a inregistrat un avans incredibil in tehnicile de marketing utilizate de profesionisti pentru a interactiona cu publicul, precum si cu clientii lor. Acum, cu acces la software mult mai avansat, lucrurile sunt mai usoare. Si, desigur, acesta este motivul pentru care 50% pâna la 65% dintre CEO-urile aleg astazi mai mult pentru a investi in aceste tehnologii de marketing pentru anii urmatori. Dar având in vedere cât de rapid avanseaza tehnologia, acesta este doar inceputul. Dovada excelenta in acest sens este inteligenta artificiala in crestere, care a inceput cu, de exemplu, asistentii vocali pe telefoanele programate pentru a efectua sarcini simple.

Desigur, nu sunt utile pentru sarcini mai complexe, dar cu timpul vei putea ajunge la toate aceste lucruri. Iata patru lucruri care vor revolutiona rapid modul in care functioneaza marketingul pe masura ce sunt lustruite: Ce trebuie sa stie marketerii despre inteligenta artificiala si realitatea augmentata

- Motoarele de cautare vor fi invechite Motoarele de cautare de astazi sunt unul dintre cele mai bune instrumente pentru a gasi informatiile pe care le dorim, dar incetul cu incetul au aparut noi tehnologii cu o viteza si o utilitate mai mari, cum ar fi chatbots. Si poate fi rezolvat cu un mic exemplu: Sa presupunem ca vizitati un anumit oras si doriti sa vizitati un restaurant. Google ar fi o optiune excelenta pentru a cerceta un restaurant bun in acel loc, dar ati ajunge sa obtineti o multime de pagini care vorbesc despre cele mai bune din loc si v-ati simti oarecum coplesiti. Din fericire, avem noi tehnologii precum Facebook M, un nou asistent virtual creat pentru a ajuta persoana in diferite cazuri. Aici avem aceasta imagine publicata pe pagina in care au anuntat acest nou utilitar, in care puteti vedea mesageria text instantanee a asistentului virtual, care vine cu o serie de sfaturi despre ceea ce puteti solicita, in care sunt incluse mai multe exemple : „Ma poti ajuta sa comand flori de ziua mamei mele?” "Care este cel mai bun loc pentru a face drumetii in Alaska?" "Exista o plaja care accepta câini in apropiere?" Într-adevar, pentru primul nostru exemplu, aceasta aplicatie este cea mai buna, deoarece este capabila sa ne ofere imediat un loc specific din regiune pe care il putem vizita pentru a mânca ceva si chiar sa ne ajute sa rezervam acolo, daca este necesar.

- Masinile vor ajuta la scrierea continutului Conform celor spuse de Gartner, 20% din continutul afacerii va fi scris de roboti in 2018. Evident vorbind despre date si informatii analitice, care vor fi elaborate intr-un limbaj natural prin instrumente de scriere. Aceasta poate include comunicate de presa, documente oficiale si legale, rapoarte si multe altele. Un exemplu astazi este Associated Press, care a automatizat pâna la 3.000 de rapoarte financiare in fiecare trimestru.

- Pagini web proiectate de inteligenta artificiala Pe masura ce trece timpul, proiectarea paginilor web devine din ce in ce mai usoara. Exista diverse platforme precum WordPress, Wix si chiar Forumotion, care permit incepatorilor si persoanelor cu cele mai putine cunostinte de design web sa isi creeze propriile pagini prin modificarea elementelor simple si ca, cu un pic mai mult de cunostinte in design, ar putea construi multe lucruri. Astazi exista pagini precum The Grid care au algoritmi pentru crearea de pagini web prin inteligenta artificiala. Acesta este un exemplu de pagina realizata prin roboti.

- Realitate virtuala si augmentata Astazi, companiile au inceput sa foloseasca realitatea virtuala si augmentata pentru a crea experiente convingatoare pentru produsele lor. Un exemplu ar fi pagina Ray Ban, care foloseste o oglinda virtuala pentru a va arata cum ati arata folosind lentilele pe care le vând.

John Doe

Articole publicate de la contributori ce nu detin un cont pe gnulinux.ro. Continutul este verificat sumar, iar raspunderea apartine contributorilor.
  • | 340 articole

Nici un comentariu inca. Fii primul!
  • powered by Verysign